Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Cazul Caracal: Dezvăluire bombă! Gheorghe Dincă i-a șocat pe ceilalți deținuți cu ultimele declarații! „Eu când...”

Ies la iveală detalii șocante despre Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal! Surse din anchetă au dezvăluit ce declarații șocante a făcut inculpatul despre victimele sale. Ce informații șocante a dezvăluit criminalul de la Caracal?

Caracal: Dezvăluire bombă, ce schimbă totul! Gheorghe Dincă i-a șocat pe ceilalți deținuți!

Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal, nu a ezitat să stea de vorbă cu ceilalți deținuți, dezvăluindu-le chiar detalii incredibile despre victimele sale! Gheorghe Dincă s-a confesat colegilor de celulă și le-a povestit acestora inclusiv detalii intime despre viața sa sexuală.

Mai mult, Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal, a povestit ce fantezi sexuale și ce fetișuri are, dar și detalii fierbinți despre partidele de amor pe care le-a întreținut cu femeile ajunse în casa lui.

Este cunsocut faptul că Gheorghe Dincă și-a agresat sexual inclusiv femeile pe care le-a angajat să îi lucreze în grădină, să-i gătească sau să-i facă ordine și curățenie.

Ies la iveală detalii șocante despre Gheorghe Dincă

Totuși, multe dintre aceste femei agresate au prins curajul să dezvăluie totul abia după ce s-a aflat despre cazul dispariției tinerelor Luizei Melencu și Alexandrei Măceșanu.

Mai mult decât atât se pare că deținuții care au interacționat cu Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, au ajuns la concluzia că bărbatul este un obsedat sexual și dovadă clară în acest sens este nu numai modul în care bărbatul se laudă cu escapadele sale sexuale, ci și faptul că în calculaatorul său s-au descoperit numeroase materiale pornografice.

Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal, a declarat în fața anchetatorilor faptul că el le-a ucis pe tinerele Alexandra Măceșanu și Luiza Melenecu. Despre prima a spus că a ars-o într-un butoi și cenușa i-a aruncat-o la marginea unei păduri.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro