Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

Caracal: Bunicul Luizei Melencu a dezvăluit o coincidență stranie! Ce plănuia tânăra ucisă de Gheorghe Dincă

A trecut un an de când s-au descoperit crimele lui Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal. Bunicul tinerei Luiza Melencu a făcut o dezvăluire sfâșietoare despre nepoata sa.

Bunicul Luizei Melencu a făcut dezvăluiri neașteptate

Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu au fost răpite, violate și ucise de către Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal. Vinovatul și-a schimbat declarațiile de-a lungul anchetei și oamenii legii au încercat să găsească dovezi concludente pentru a demonstra faptele acestuia.

CE MESERIE ÎȘI DOREA LUIZA MELENCU, VICTIMA LUI GHEORGHE DINCĂ

Recent, bunicul Luizei Melencu a făcut o dezvăluire sfâșietoare despre nepoata lui. Tânăra ar fi trebuit să susțină examenul de Bacalaureat în acest an și să se pregătească pentru admiterea la facultate. O coincidență bizară este chiar meseria la care aspira tânăra răpită și ucisă de către Gheorghe Dincă. Se pare că Luiza Melencu avea planuri mari pentru viitorul său.

citește și: Cazul Caracal: Alexandra Măceșanu și detaliul observat de mulți într-o poză! A apărut cu câteva zile înainte de dispariție

Bunicul acesteia, Stelian Iordache, a declarat recent faptul că se gândește adesea la fată și că încă mai speră într-o minune.

„Mi-e dor de ea de nu mai pot. Trebuia să dea Bacul acum și să meargă la facultate, dorea să se facă polițistă. Când mă uit pe drum o văd că vine de la liceu. Văd umbra ei. Mi-era drag de ea să o iau în brațe și să o pup”, potrivit celor de la Antena 3.

Caracal: Bunicul Luizei Melencu a dezvăluit o coincidență stranie! Ce plănuia tânăra ucisă de Gheorghe Dincă

Gheorghe Dincă, cel care le-a ucis pe tinerele Alexandra Măceșanu (stânga) și Luiza Melencu (dreapta)

Coincidență bizară am putea spune, căci tânăra și-ar fi dorit să ofere celor din jur pază și protecție, asigurându-se că legea este respectată și că infractorii sunt pedepsiți. Totuși, aceasta nu a mai apucat să își îndeplinească visul, ajungând ea însăși o victimă a unui infractor.

citește și: Gheorghe Dincă a fost mutilat și violat în închisoare! Soția a fost chemată de urgență

DESPRE CAZUL CRIMELOR DE LA CARACAL, COMISE DE GHEORGHE DINCĂ

Alexandra Măceșanu a dispărut la finalul lunii iulie a anului trecut și ulterior polițiștii au descoperit faptul că aceasta a fost răpită de Gheorghe Dincă, violată și sechestrată. Anumite probe din anchetă și dezvăluirile făcute de însuși criminalul de la Caracal au arătat că trupul neînsuflețit al fetei ar fi fost incinerat într-un butoi din curtea lui Gheorghe Dincă.

citește și: Caracal: Alexandra Măceșanu, comandă specială! Cine a dorit-o pe tânăra răpită de Gheorghe Dincă

Pe 15 ianuarie a fost înregistrat la Tribunalul Olt rechizitoriul trimis de DIICOT prin care s-a dispus trimiterea în judecată a celor doi inculpaţi din "cazul Caracal", Gheorghe Dincă (pentru infracţiunile de trafic de persoane, trafic de minori, viol - două fapte, omor calificat - două fapte, profanare de cadavre - două fapte) şi Ştefan Risipiţeanu (pentru infracţiunea de viol).

Gheorghe Dincă este acuzat că le-a ucis pe cele două fete - Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu - în locuinţa sa din Caracal.

Cauza va fi judecată pe fond la Tribunalul Olt, cererea de strămutare formulată de părinţii Alexandrei Măceşanu fiind respinsă definitiv de Curtea de Apel Craiova.

Gheorghe Dincă şi Risipiţeanu se află în Penitenciarul Craiova.

Recomandari