Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Cazul Caracal! Dincă, îngropat de o filmare explozivă! Ce se vede în imagini: ”Acolo mergem” (VIDEO)

O jurnalistă a reușit să scoată la iveală detalii șocante despre cazul lui Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal! Ce s-a aflat despre rudele inculpatului, cel acuzat că ar fi omorât pe tinerele Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu?

O jurnalistă a reușit să scoată la iveală detalii șocante despre cazul lui Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal! Ce s-a aflat despre rudele inculaptului, cel acuzat că ar fi omorât pe tinerele Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu?

Jurnalista Evghenia Kironaki a reușit să vorbească cu cuscrul lui Gheorghe Dincă, cel despre care s-au aflat detali șocante! Se pare că jurnalista, confundată cu o simplă tânără, a fost cât pe aici să fie victima unei racolări!

"Am avut o informație pe surse. Când am ajuns acolo, operatorul Mihai a rămas la o oarecare distanță fiindcă eu căutam casa și nu am vrut să ma afișez cu el. Norocul meu a fost ca individul să fie la poartă, deci nu a trebuit să intru în curte sau să îl abordez altfel.

Aveam niște ochelari de soare pe ochi, eu am 1,50 m și au fost niște minute foarte grele în viața mea pentru că eu, ca femeie, a trebuit să suport niște lucuri de care îmi este silă.

Aproape că nu am putut să scot ceva din acea înregistrare pentru că omul este extrem de vulgar", a explicat Evghenia Kironaki.

Pentru că bărbatul credea că are în față o posibilă victimă, reporterul sub acoperire a intrat în jocul lui și a reușit să obțină informații șocante.

Individul ajunge să vorbească și despre ginerele lui, fiul lui Gheorghe Dincă, prin intermediul căruia, spune individul, fetele ajung să se prostitueze în Italia.

Ce alte detalii șocante au mai descoperit cei de la Antena 3? Află totul urmărind clipul video de mai sus!

Recomandari