Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Gheorghe Dincă, bombă în cazul Caracal! Cadou de ziua lui Cumpănașu! „A recunoscut tot! Vreau să știe Alexandra că o iubesc și o caut!”

Gheorghe Dincă, presupusul criminal din Caracal, și-a retras primele declarații, spunând că, de fapt, nu le-a omorât pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, dar a fost pus să declare că le-a ucis.

Alexandru Cumpănașu și soția lui. Gheorghe Dincă

Alexandru Cumpănașu, care și-a sărbătorit duminică ziua de naștere, a spus că această veste a fost încă un motiv de bucurie, la aniversarea lui.

Cumpănașu a precizat că 3 aprilie este primul termen al procesului amânat, în cazul Caracal.

„Încă un motiv de bucurie de ziua mea: DINCĂ a recunoscut TOT‼ Nu doar ce s-a spus acum public‼ Dragi prieteni, români minunați: VA IUBESC ENORM și VA MULȚUMESC pentru toate urările primite astăzi cu ocazia împlinirii a 39 ani‼Sunt zeci de mii de mesaje și pentru că nu pot să răspund nominal va adresez un mare MULȚUMESC tuturor aici‼ Luptele din ultimele 9 luni ne-au unit că niciodată în istorie, au transformat un nume în substantiv: CUMPĂNAȘ și a readus IUBIREA între oameni, pentru cel puțin 150.000 de romani‼ Toate acestea au fost însă posibile datorită unui copil minunat care m-a schimbat și ne-a schimbat existența: ALEXANDRA‼ Vreau să știe că o iubesc, o caut și că vinovații vor plati‼

Fără soția mea minunată care m-a sprijinit enorm și restul familiei mele extinse de cumpanasi nu aș fi rezistat la atâtea lovituri din partea sistemului‼Impreuna și cu IUBIRE vom învinge bolile și greutățile vietii‼

P.S. Deja Dinca a recunoscut că nu a omorât pe Alexandra și Luiza și că i s-a dictat tot ce a declarat‼Si multe altele‼ Dacă nu-l omoară între timp vom află ADEVĂRUL curand‼Pe 3 aprilie este primul termen al procesului amanat‼”, a scris Alexandru Cumpănașu, pe pagina sa de Facebook.

Ce spune avocatul familiei Melencu

Avocatul Tonel Pop, care reprezintă familia Luizei Melencu, a spus că a preconizat această tactică a lui Gheorghe Dincă.

„A invocat lipsa apărării efective, faptul că nu a avut o apărare legală, acele vicii de procedură. A spus că toate actele de urmărire penală sunt nule şi vrea retrimiterea dosarului la Parchet pe motiv că a fost forţat să recunoască anumite fapte care nu sunt adevărate. El va explica în detaliu şi va face memorii în faţa judecătorilor", a declarat avocatul Tonel Pop, pentru România TV.

Avocatul susține că este posibil ca Gheorghe Dincă să invoce vicii de procedură.

„Acele plecări ale avocatului, lipsa avocatului, le va invoca Dincă acum cu subiect şi predicat şi va reuşi să scape de acuzaţii", a explicat Tonel Pop.

Tonel Pop susţine și că urmările penale din dosarul Caracal sunt „lovite de nulitate absolută" şi că Gheorghe Dincă va afirma că ancheta în dosarul crimelor este „o cacealma orchestrată de anumite organe ale statului".

Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiţeanu rămân în arest preventiv, după ce la termenul de vineri magistraţii de la Tribunalul Olt au constatat legalitatea măsurii arestării preventive şi au menţinut-o pentru ambii inculpaţi pe 20 martie.

Recomandari