Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Caracal: Familia Alexandrei Măceșanu, lovitură cruntă! „Nu recunoaștem! Suntem triști și dezamăgiți”

Informație uimitoare în cazul crimelor de la Caracal! Alexandru Cumpănașu a dezvăluit recent ce solicitare incredibilă au făcut cei de la DIICOT către familia tinerei Alexandra Măceșanu, tânăra despre care se crede că a fost răpită, violată și omorâtă de către Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal. 

Familia Alexandrei Măceșanu, lovitură cruntă

Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) a făcut o solicitare complet neașteptată către familia Alexandrei Măceșanu, arată Alexandru Cumpănașu într-un mesaj postat recent pe pagina sa de Facebook.

Concret, DIICOT a solicitat părinților să vină să ridice certificatul de deces al Alexandrei Măceșanu. Alexandru Cumpănașu nu s-a lăsat și a avut reacții multiple la acest subiect!

„Craciun fericit procurorilor DIICOT de caz. Voua si copiilor vostri. Sa chemati familia mea in Ajunul Craciunului sa ridice un certificat de deces INVENTAT si NEDOVEDIT este prea mult. Chiar prea mult. Chiar si pentru voi. Va razbunati pentru ca CSM v-a sanctionat? Eu si verii mei suntem SIDERATI, TRISTI si DEZAMAGITI de tupeul dumneavoastra. SISTEMUL s-a puscu toate armele psihologice asupra mea, a familiei mele si familiei Melencu. In timpul asta Dinca jr este audiat in libertate. DRAG POPOR VA MERITATI SOARTA! (...)

In rest TOTI se simt in siguranta si acopera aceasta familie. Treaba voastra, infractorii nu cred ca tin cont de numele fiecaruia.
#oromaniefaraviolenta
#oromaniefaraclanuri
#112vreausatraiesc
#oromanieputernicasimoderna”

Caracal: Familia Alexandrei Măceșanu, lovitură cruntă! „Nu recunoaștem! Suntem triști și dezamăgiți”

Alexandru Cumpănașu și fiul lui Gheorghe Dincă

Acest mesaj a venit ca o explicație suplimentară la mesjaul postat anterior, în care dezvăluia faptul că cei de la DIICOT au solicitat familiei Alexandrei Măceșanu să vină să ridice certificatul de deces.

„NU RIDICAM CERTIFICATUL DE DECES! Dragi romani, pentru ca ridicolul si abuzul justitiei romane sa fie maxim, DIICOT a cerut familiei mele sa vina sa ridice certificatul de deces pe numele Alexandrei, ingerului nostru si al multor romani😡.

Si asta in timp ce familia Dinca, complice la rapirea Alexandrei este libera si DERBEDEUL de Daniel Dinca este liber sa faca orice, eventual sa si omoare.

DECIZIA familiei mele dupa ce ne-am consultat la rece nu la cald este una foarte clara: NU VOM RIDICA ACEST CERTIFICAT. NU RECUNOASTEM DECESUL ALEXANDREI IN ACEL BUTOI. Probele prezentate pana acum sunt indirecte, putine si cu marii dubii(raportul INML).

Ceea ce ne deranjeza cel mai mult este lipsa oricaror precizari cu privire la CINE l-a emis! Si cand. Luni, 23 Decembrie (bine ca nu ne-au chemat in ziua de Craciun...) vom da o declaratie clara prin care refuzam sa ridicam un astfel de document fara corpul Alexandrei, cu o analiza INML pe care am dovedit-o deja impotriva propriilor norme, standarde, termene. Mai mult decat atat fara ca Alexandra sa fie cautata de DIICOT si sa fie investigata temeinic pista traficului de persoane desi exista foarte multe probe in acest sens!

#oromanieputernicasimoderna

#oromaniefaraclanuri

#oromaniefaraviolenta

#112vreausatraiesc”

Recomandari