Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

Caracal: Familiile Melencu și Măceșanu, coincidență bizară! Detaliul șoc dezvăluit de Alexandru Cumpănașu

Informația momentului în cazul crimelor de la Caracal! Un detaliu complet neașteptat a ieșit la iveală despre familiile tinerelor Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu! Ce au în comun rudele fetelor dispărute?

Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, tinerele răpite de Gheorghe Dincă

Pentru cei care nu știu, Gheorghe Dincă (criminalul de la Caracal) și avocații familiilor Măceșanu și Melencu au cerut reluarea anchetei, nemulțumiți fiind de rechizitoriul final.

CE AU ÎN COMUN FAMILIILE MĂCEȘANU ȘI MELENCU, DIN CAZUL CARACAL

Avocatul care reprezintă familia Melencu, Carmen Obîrșanu, a susținut că există noi informații ce nu sunt prezente în rechizitoriu și care pot influența radical decizia finală.

citește și: Bombă în cazul Caracal! Luiza Melencu nu a fost în casa lui Gheorghe Dincă! „Procurorii au ascuns adevărul. Dorim fetele”

Gheorghe Dincă, în schimb, a solicitat reluarea anchetei nemuțumit fiind de modu în care s-au desfășurat lucrurile și acuzând totodată oamenii legii de încălcarea unor proceduri. Totuși, judecătorii au respins această cerere și au decis ca procesul să continue cu dosarul actual.

Practic, magistraţii Tribunalului Olt au respins miercuri, în camera preliminară, cererile şi excepţiile ridicate în dosar, constatând legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriu de către parchet, respectiv DIICOT.

citește și: Caracal: Ce s-a găsit în telefonul lui Gheorghe Dincă! Secretul pe care anchetatorii nu l-au menționat

Tot recent a ieșit la iveală și faptul că cele două familii ale tinerelor dispărute au în comun o situație neplăcută, constată chiar de unchiul Alexandrei Măceșanu, Alexandru Cumpănașu.

Acesta a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care dezvăluie prin ce momente grele au trecut rudele fetelor dispărute. Potrivit acestuia, anumite persoane încearcă să dezbine cele două familii prin tot soiul de informații și intervenții.

Recomandari