Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Caracal: Mama Alexandrei Măceșanu, mesajul ce i-a îngrozit pe toți: „Dincă, moş nemernic, să arzi în chinuri”

În cursul zilei de marți, părinții Alexandrei Măceșanu au stat pentru prima oară față în față cu Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal despre care se crede că a răpit-o, violat-o și ucis-o pe fiica lor. A fost un moment greu, iar mama tinerei i-a transmis inculpatului un mesaj dur!

Mesajul cutremurător al mamei tinerei Alexandra Măceșanu pentru Gheorghe Dincă

Prezenţi în sala de judecată, marți, la Curtea de Apel Craiova, părinţii Alexandrei Măceșanu, care de mai bine de o jumătate de an nu ştiu ce s-a întâmplat cu fiica lor, s-au întâlnit pentru prima dată cu Gheorghe Dincă, moment pe care l-au suportat foarte greu.

Întrebat cum i s-a părut Gheorghe Dincă, Ion Măceşanu, tatăl Alexadrei, a afirmat că acesta „era senin, aranjat, îmbrăcat, bărbierit, chiar arăta bine, ca şi când nu ar fi făcut nimic".

A fost un moment extrem de dificil și pentru Tudorița Măceșanu, mama Alexandrei, care nu a mai putut face față durerii și a răbufnit.

Caracal: Mama Alexandrei Măceșanu, mesajul ce i-a îngrozit pe toți: „Dincă, moş nemernic, să arzi în chinuri”

Alexandra Măceșanu și Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal

„Aştept să văd ce vor hotărî magistraţii de la Craiova. Nu mai pot, am ajuns la capătul răbdării. Până acum am vorbit frumos, dar nu mai pot. Dincă, moş nemernic, să arzi în chinuri. Eşti un nenorocit. Ne-ai distrus viaţa!“, a spus femeia.

Mama Alexandrei și mama Luizei Melencu sunt de părere că fetele lor au fost răpite și trăiesc, în ciuda probelor prezentate de procurori în cazul crimelor de la Caracal.

În semn de protest față de autoritățile care au declarant decesul fetelor, cele două femei au strâns coroanele de flori și lumânările din fața casei lui Gheorghe Dincă și le-au dat foc.

Recomandari