Live acum
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Cazul Caracal: Manevra secretă a lui Gheorghe Dincă, ca să scape de acuzații! Ce pune la cale

Cazul crimelor de la Caracal pare să se complice tot mai mult după ce Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal, a anunțat că dorește să își schimbe declarațiile cu privire la Luiza Melencu! Mutarea sa poate schimba complet cursul anchetei!

Ce pregătește Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal

Gheorghe Dincă a șocat anchetatorii și opinia publică atunci când a anunțat faptul că dorește să fie audiat din nou, fiindcă s-a răzgândit în privința faptelor comise. Concret, criminalul de la Caracal a mărturisit faptul că nu el a omorât-o pe Luiza Melencu, motiv pentru care cere să îi fie refăcute toate declarațiile.

GHEORGHE DINCĂ, CRIMINALUL DE LA CARACAL, ACUZAȚII MAI PUȚINE?

Cursul anchetei ar putea să fie astfel schimbat și, dacă cererea sa de schimbare a declarațiilor va fi laută în considerare de către anchetatori, atunci am putea asista la o schimbare de zile mari.

Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal, ar putea să fie astfel trimis în judecată doar pentru uciderea Alexandrei Măceșanu, iar cercetările ar putea să continue în cazul dispariției Luizei Melencu.

Cazul Caracal: Manevra secretă a lui Gheorghe Dincă, ca să scape de acuzații! Ce pune la cale

Ce pregătește Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal

Nu se știe dacă această schimbare a intervenit ca urmare a sfatului primit de la avocat, dar cu siguranță manevra a fost una gândită și Gheorghe Dincă are un plan secret, să scape mai ușor.

Ca reacție la această situație, mama tinerei Luiza Melencu a declarat că ea știe de la început faptul că fiica sa trăiește, dar consideră că între Gheorghe Dincă și procurori s-a făcut o înțelegere:

„Eu am spus de la început că fata mea trăiește. Între procurori și Dincă s-a făcut o înțelegere, eu așa cred. Asta e părerea mea”, a spus Monica Melencu.

Rămâne de văzut dacă Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal, va scăpa practic de acuzația că a ucis-o pe Luiza Melencu, dar și ce deznodământ va fi în cazul tinerei, dacă va fi găsită sau nu.

Recomandari