Live acumObservator 23
Prime Time 20:25Chefi la cutite

Caracal: Menajera lui Dincă a văzut totul: „El și cu amanta lui făceau...”

Menajera lui Gheorghe Dincă face dezvăluiri incredibile despre cazul crimelor de la Caracal și despre bărbatul acuzat că le-ar fi ucis pe tinerele Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Menajera criminalului de la Caracal rupe tăcerea și face o dezvăluire șocantă despre amanta bărbatului!

Menajera lui Gheorghe Dincă face dezvăluiri incredibile despre cazul crimelor de la Caracal și despre bărbatul acuzat că le-ar fi ucis pe tinerele Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Menajera criminalului de la Caracal rupe tăcerea și face o dezvăluire șocantă despre amanta bărbatului!

Menajera lui Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal, a fost audiată miercuri. Femeia a făcut recent o serie de dezvăluiri șocante pentru presă:

CRIMINALUL DE LA CARACAL. „Am stat o lună şi o săptămână acolo. Ei au plecat în Italia, în Milano şi eu am rămas acolo. Lucram, aveam grijă de casă, de seră, de lalele negre, de păsări, de tot, de porumbei, de tot ce era acolo, ateliere, tot. Mai era un om acolo, de la Deveslu, cam aşa ceva”, a declarat menajera lui Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal.

Menajera lui Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, a spus adevărul despre amantă

Iată declarația făcută de menajera lui Gheorghe Dincă despre amanta acestuia:

„Ne-a lăsat acolo, acasă. Ne-a luat de pe drum, eram bătută de soţ, eram plecată cu 3 copii şi era el cu concubina lui. Nu ştiu cum o cheamă, dar era una brunetă. Avea două fete. Cu părul lung era. Avea concubină, cât era la Milano soţia lui.

CRIMINALUL DE LA CARACAL. El nu are nicio vină. Vina este a lui fii-său, Mihai Adrian, soţia lui, concubina, în afară de Ionuţ, mai are încă un băiat”.

UNDE SUNT ALEXANDRA, LUIZA ȘI ALTE FETE LUATE DE GHEORGHE DINCĂ

Ce alte declarații a mai făcut menajera lui Gheorghe Dincă despre fetele răpite: „Sunt implicați fratele, şi cu fiu-su, şi cu fie-sa, şi amanta, şi cu nevastă-sa, că discutau la telefon şi auzeam şi eu, când discutau.

CRIMINALUL DE LA CARACAL.​ Implicați în trafic era fiul lui Dincă (Mihai), fiica lui Dincă, soția, amanta lui Dincă de atunci și fratele lui Dincă (...) Treceau vama si mergeau in Italia cu fetele”

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro