Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)

Caracal: Fenomen straniu în oraș, după arestarea lui Gheorghe Dincă! Ce se întâmplă

Ce se întâmplă în orașul Caracal, după ce Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal, a fost trimis în închisoare?

Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal

Gheorghe Dincă a semănat teroare, a stârnit revoltă, deznădejde şi lacrimi. La şase luni de la tragedie, în Caracal, Dobrosloveni şi Radomir totul pare că a îngheţat. De jumătate de an, oamenii de aici trăiesc într-un coşmar, iar nesiguranţa este primul gând când ies din case. Părinţii victimelor nu mai cunosc liniştea de șase luni.

Sentinţa definitivă a lui Gheorghe Dincă este aşteptată cu sufletul la gură de toţi. Ieri, aşa cum aţi văzut, în faţa tribunalului, Gheorghe Dincă a fost aşteptat de oameni străini de caz, dar care trăiesc cu teamă pentru copiii lor.

Oameni simpli, fără legătură directă cu Alexandra sau Luiza, s-au adunat în faţa Tribunalului Olt pentru a-şi exprima revolta faţă de tragedia care a zguduit o ţară întreagă. Înauntru, Gheorghe Dincă a stat în faţa judecătorilor care îi vor decide soarta.

Sunt şase luni de când Alexandra Măceşanu a sunat la 112 să ceară cu disperare ajutor, iar în localitatea Dobrosloveni, acolo unde copila locuia, nimeni nu îşi găseşte liniştea. Oamenii trăiesc cu teama în suflet că mâine, scenarul sumbru se poate repeta.

Teama se citeşte şi pe chipurile părinţilor care vin să îşi aducă sau să îşi ia copiii de la liceul unde Alexandra a învăţat.

În faţa şcolii zeci de maşini cu semnul de începător stau parcate. Frica de a pleca cu ocazia i-a îndemnat pe adolescenţi să îşi obţină permisele de conducere.

La şase luni de la aflarea ororilor care s-au întâmplat în această casă, locuinţa lui Gheorghe Dincă, s-a transformat într-un adevărat loc de pelerinaj. Cei care trec pentru prima dată pe aici se opresc pentru câteva clipe în loc, fac fotografii sau aprind o candelă pentru sufletele fetelor.

Magistraţii urmează să stabilească data la care va avea loc primul termen al procesului în care Gheorghe Dincă este judecat pentru opt capete de acuzare.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro