Live acum Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)
Prime Time 20:00Film: Printesa indaratnica (SUA 2001)

Cazul Caracal: Mama Luizei Melencu i-a declarat război lui Alexandru Cumpănașu! Detaliul ce schimbă totul

Ies la iveală detalii șocante despre cazul Caracal, chiar la scurt timp după ce Alexandru Cumpănașu a dezvăluit faptul că deține informații bombă despre Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu!

Caracal: Război uriaș între Alexandru Cumpănașu și mama Luizei Melencu!

Alexandru Cumpănașu a făcut dezvăluirea momentului! Unchiul Alexandrei Măceșanu, care a fost totodată și candidat la alegerile prezidențiale 2019, a făcut un anunț prin care informat publicul pe Facebook de faptul că a găsit-o pe Luiza Melencu și că, cel mai probabil, și Alexandra Măceșanu este cu ea!

Mai mult decât atât, Alexandru Cumpănașu a dezvăluit faptul că deține informații și dovezi clare că Luiza Melencu se află în viață. Acesta a explicat faptul că deține fotografii și filmări cu Luiza Melencu.

„Am emoții foarte, foarte mari pentru că în acest moment... Ideea este simplă și vă spun direct. În acest moment am luat confirmarea familiei Melencu pentru recunoașterea fetei lor. Am găsit-o pe Luiza, dar nu pot să vă spun unde.

Am găsit-o pe Luiza Melencu și sigur este și Alexandra alături. Pot să vă spun că am stat în Italia două zile, am găsit-o pe Luiza, avem și filmări și poze, știm unde se află, din păcate avem nevoie de ajutorul tuturor cetățenilor și tuturor autorităților de aici încolo, pentru că nu aveam confirmarea doamnei Melencu.”

Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, tinerele dispărute din Caracal

Alexandru Cumpănașu a discutat apoi cu mama Luizei Melencu și cu bunicul acesteia pentru a putea confirma dacă tânăra din imaginile sale este sau nu Luiza Melencu. Ulterior, mama Luizei Melencu a dezvăluit că ea și Alexandru Cumpănașu trebuiau să plece împreună în Italia, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat.

RĂZBOI ÎNTRE MAMA LUIZEI MELENCU ȘI ALEXANDRU CUMPĂNAȘU

Se pare că între familia Luizei Melencu și cea a Alexandrei Măceșanu s-a născut un adevărat război.

Familia Luizei Melencu, una dintre posibilele victime ale lui Gheorghe Dincă, se dezice de Alexandru Cumpănașu. Mama fetei se simte păcălită după ce acesta a prezentat un filmuleț în care susținea că este fiica lor.

Cei doi urmau să plece împreună în Italia pentru a o căuta pe Luiza Melencu, fiind convinși că fata este încă în viață.

Mama Luizei Melencu a declarat că e dispusă să meargă să își caute fata, mai ales după ce au fost din nou inflamate spiritele legat de dispariția celor doua fete și localizarea lor în Italia.

Mai mult decât atât, surse din presă susțin că Alexandru Cumpănașu ar fi anunțat că rupe legătura cu familia Luizei Melencu și alege să se concentreze pe căutarea Alexandrei Măceșanu. Se pare că totul ar fi pornit de la o neînțelegere ce a iscat un adevărat scandal.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro