Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Caracal: Și-a turnat benzină pe el, ca să-și dea foc! Momente de groază la casa Luizei Melencu | VIDEO

Momente de groază la casa Luizei Melencu, după ce bunicul fetei a recurs la un gest extrem!

Momente de groază la casa Luizei Melencu, după ce bunicul fetei a recurs la un gest extrem!

CRIMINALUL DE LA CARACAL. O echipă de poliţişti şi jandarmi a încercat vineri după-amiază să pună în executare un mandat de aducere a Monicăi Melencu la sediul DIICOT Craiova, însă femeia a refuzat şi atât acesteia, cât şi tatălui ei li s-a făcut rău, un echipaj de la Ambulanţă intervenind pentru a le acorda asistenţă medicală.

CRIMINALUL DE LA CARACAL. La locuinţa familiei Luizei Melencu, fata dispărută în luna aprilie şi pe care Gheorghe Dincă a declarat că a ucis-o, echipe de poliţişti şi jandarmi au ajuns vineri după-amiaza cu mandatul de aducere la sediul DIICOT pentru Monica Melencu.

CRIMINALUL DE LA CARACAL. Aceasta a refuzat să plece la sediul DIICOT, iar tatăl ei, bunicul Luizei, a declarat: "Nu mai avem încredere în nimeni. Refuzăm să mergem. Nu mergem!". La scurt timp după, bunicul Luizei Melencu și-a turnat benzină pe tricou și a încercat să-și dea foc.

CRIMINALUL DE LA CARACAL. Jandarmii au intervenit imediat și i-au dat tricoul jos, acoperindu-l cu o pătură. Aceștia au dus haina cu combustibil într-un loc sigur și bunicul Luizei Melencu a fost calmat.

Urmărește materialul celor de la Antena 3 pentru a afla mai multe detalii despre acest subiect.

Recomandari