Live acumObservator 12
Prime Time 20:30X Factor

Cazul Caracal: Soția lui Dincă, mesaje codate și probe șterse! Criminalul dă ordine din închisoare

Cazul crimelor de la Caracal este departe de-a fi finalizat și recent au ieșit la iveală noi informații controversate din rechizitoriu! Ce detaliu incredibil s-a descoperit despre soția lui Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal?

Descoperire incredibile despre soția lui Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a dezvăluit în cadrul unei emisiuni televizate faptul că familia lui Gheorghe Dincă primește mesaje codate din mai multe surse. Potrivit acestuia, membrii au ascuns mai multe numere de telefon pentru a împiedica autoritățile să le asculte conversațiile.

Întrebați de anchetatori ce numere de telefon dețin, aceștia au declarat că au pierdut cartelele sau că nu mai funcționează. Un detaliu ce a surprins pe mulți este faptul că autoritățile nu au dus cercetările mai departe, ci s-au mulțumit cu aceste declarații. Mai mult, telefoanele soției nu au fost ascultate, deși reprezintă un personaj cheie din anchetă.

Tonel Pop a mai dezvăluit că Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal, ține constant legătura cu familia sa, prin intermediul avocatului care duce colete și diferite mesaje.

Cazul Caracal: Soția lui Dincă, mesaje codate și probe șterse! Criminalul dă ordine din închisoare

Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal

„Familia primeşte mesaje prin mai multe surse, la vorbitor, prin mesageri. Sunt mulţi oameni care duc vorba. Ştiu cam ce se poate face şi cum funcţionează un penitenciar. La audierile familiei lui Dincă, eu am ştiu că mai are câteva cartele şi le-am cerut.

Am spus că vreau telefoanele acestor indivizi, să arate numerele cu care au vorbit între ei. Dincă avea în telefoanele lui numerele nevastei”, a declarat Tonel Pop.

Unele voci vorbesc despre faptul că soția lui Gheorghe Dincă ar fi complice, primind astfel indicații de la criminalul de la Caracal pentru a șterge urme sau dovezi importante pentru anchetă.

Surse: romaniatv.net

Recomandari