Antena Căutare

Care a fost cauza accidentului de la Viișoara! Anchetatorii au prezentat primele informații

Se anunţă o anchetă extrem de complicată. Poliţiştii au ridicat probe întreaga zi, iar duba urmează să fie expertizată tehnic! Care este cauza accidentului de la Viișoara?

Se anunţă o anchetă extrem de complicată. Poliţiştii au ridicat probe întreaga zi, iar duba urmează să fie expertizată tehnic! Care este cauza accidentului de la Viișoara?

Ați văzut desfășurarea filmului tragediei de la Viișoara de la început până la final, până la concluziile preliminare. Au fost imagini și informații care, cu siguranță, au îngrozit.

Mai poate fi o întrebare care nu va avea răspuns: Cum ar fi putut această mașină să nu sară în apă? O supoziție: O alta pe contrasens, dar, în mod clar, aşa ceva nu garanteză că nu ar fi murit și alți oameni nevinovați.

De ce, totuși, acești oameni nu au avut nicio șansă? Cât valorează viața unui om? Dar a nouă oameni? Un contract de muncă, un mijloc de transport verificat corespunzător și lipsit de improvizații și un parapete de protecție la locul potrivit.

Mai exact: un stat, prin instituțiile abilitate cu angajați plătiți care să se ocupe, din timp, aşa cum e firesc, de toate aceste aspecte. Să fi fost un preț prea mare? Ancheta va stabili, cu certitudine, fiecare aspect al tragediei de la Viișoara.

Doar că orice concluzie poate doar salva alte vieți pentru care să se schimbe ceva. Nimeni nu poate să-i aducă înapoi pe acești oameni morți în accidentul de la Viișoara. Podul de aici a devenit acum un loc de pelerinaj. Și tot ce mai stă acum pe buzele tuturor celor care trec pe aici este: un Dumnezeu să-i odihnească!

ULTIMA ORĂ! Lumea artistică din România e în stare de șoc! A murit scriitorul Darie Novăceanu!... Gafă colosală făcută de Poliția Română! În loc de urări pentru Paște, românii au avut parte de o surpriză uriașă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x