Live acumX Factor (r)
Prime Time 20:50Observator Special

Ultimele cuvinte ale lui Emi Pian! Secret uriaș, dezvăluit pe Facebook înainte de moarte

Cu câteva zile înainte să fie omorât, interlopul Emi Pian a făcut un Live pe Facebook prin care a dezvăluit un detaliu complet neașteptat pentru prieteni și cunoscuți.

Ce a dezvăluit interlopul Emi Pian pe Facebook, înainte de-a muri

Florin Mototolea, cunoscut și ca Emi Pian, lider al clanului Duduianu, a fost ucis în cursul nopții de luni, în București, în urma unei răfuieli între două clanuri interlope. Unele surse ar fi declarat pentru presă faptul că totul ar fi pornit de la un joc de noroc.

Interlopul Emi Pian, mesaj neașteptat chiar înainte de moarte

Incidentul s-a petrecut pe o stradă din Giulești, unde mai mulți bărbați ai unor clanuri interlope cunoscute în România s-au întâlnit ca să joace barbut. Lucrurile au degenerat rapid și bărbații s-au luat la bătaie.

citește și: Ispita Bianca Pop de la Insula iubirii se teme să meargă la înmormântarea lui Emi Pian! Motivul e uluitor: „Dacă se întâmplă ceva cu mine, aia e”

Scandalul a căpătat amploare și nu a mai durat mult până ce Emi Pian a fost înjunghiat, iar medicii n-au putut să-l mai salveze.

În urmă cu doar câteva zile, Emi Pian (pe numele său adevărat Florin Mototolea) a postat pe pagina sa de Facebook un Live în care dezvăluie că vrea să facă o dedicație specială tatălui său, aflat în prezent în închisoare.

Ultimele cuvinte ale lui Emi Pian! Secret uriaș, dezvăluit pe Facebook înainte de moarte

Ce a dezvăluit interlopul Emi Pian pe Facebook, înainte de-a muri

„Vreau să pun o melodie pentru tăicuțul meu, viața mea, inima mea. Omul ăsta pentru mine nu reprezintă decât tot. Pun o melodie și după aia faceți tot”, a fost dorința lui Emi Pian, care s-a dovedit a fi și ultima.

citește și: Ce mesaje a postat pe internet presupusul criminal al interlopului Emi Pian! Ciprian „Napy” a ajuns în stare gravă la spital: „Vă aștept”

Și asta nu a fost tot. Bărbatul și-a îndemnat prietenii să urmărească atent Live-ul și, în momentul în care o mie de persoane vor face acest lucru, el va face o dezvăluire controversată:

„Când ajungem la 1.000 (n.red. urmăritori pe live) o să auziți ce n-ați auzit nici voi, nici capitala, nici IGP, nici...tot. Oricum, îi respect pe toți, respect Poliția Română, fără ei nu am putea să ne facem treaba. Intră lumea peste noi în casă. Fără ei nu am putea să existăm. Cât timp există ei, existăm și noi. Pentru mine, unul, greu. Ar fi junglă strada”, a fost mesajul lui Emi Pian, care nu a mai apucat să face dezvăluirea despre care vorbea, arată cei dei la Spynews.

Recomandari