Antena Căutare

Care este cea mai valoroasă bancnotă românească. Dacă o ai poți primi și 2.300 de lei la schimb

Multă dintre bancnotele pe care bunicii sau părinții noștri le-au avut în urmă cu mult timp astăzi au ajuns să valoreze o avere, fie pentru că sunt atât de vechi și au fost scoase din circulație - cum este normal - fie că au fost bancnote de ediții speciale printate într-un număr extrem de mic.

Care este cea mai valoroasă bancnotă românească. Dacă o ai poți primi și 2.300 de lei la schimb
Toată lumea observă că în muzee există bani și monede expuse în vitrine și atent păzite pentru a nu fi furate. | OLX

Astăzi, o bancnotă care în trecut a fost scoasă în ediție specială te poate îmbogăți. Dacă ai găsit în sertarul cu lucruri vechi din casa părintească sau casa bunicilor poți să te bucuri că vei face bani frumoși și asta pentru că muzeele, dar și colecționarii caută aceste obiecte valoroase, care deși nu se mai pot folosi ca schimb, au o istorie impresionantă.

Care este bancnota românească pe care poți câștiga 2.300 de lei

Nu de puține ori am auzit că este bine să păstrăm obiecte sau poate chiar bani pentru o perioadă lungă și asta pentru că valoarea lor va crește. Toată lumea observă că în muzee există bani și monede expuse în vitrine și atent păzite pentru a nu fi furate.

Valoarea lor este imensă, sunt obiecte care se găsesc extrem de rar și sunt o dovadă a istoriei și a vremurilor ce au trecut.

Citește și: Locul de muncă plătit regește, cu 8.000 de lei, fără facultate în România. "Se poate câştiga în România ca în străinătate"

Dacă ai în casă o bancnotă cum este cea de 100 de lei din 1 Decembrie 1918 cu portretul reginei Maria există posibilitatea să faci bani frumoși în doar câteva zile. Iată despre ce bancnotă este vorba.

Această bancnotă este dedicată cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la Marea Unire. Vezi imaginea pe ZF.

Bancnotele vechi sunt considerate obiecte de artă, iar pe OLX sunt o mulțime de anunțuri pentru asa ceva.

Citește și: Ministrul Muncii anunţă majorări salariale. Ce angajați vor primi bani mai mulți. Marius Budăi: „S-a făcut o analiză a bugetelor”

În conformitate cu prevederile Legii nr.312/2004 privind Statutul Băncii Naţionale a României, începând cu data de 1 decembrie 2018, Banca Naţională a României va lansa în circuitul numismatic o bancnotă aniversară pentru colecţionare, cu valoarea nominală de 100 lei, dedicată împlinirii a 100 de ani de la Marea Unire de la 1 Decembrie 1918, se arată pe site-ul BNR, anunță www.zf.ro.

( P ) Mobexpert aduce casele mobile, Tiny Houses, la festivalul de muzică, Untold... Nikita de România este în comă la spital! Vedeta care făcea show în emisiuni este în stare gravă. Ce mesaj au transmis f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x