Antena Căutare

Care este schema de tratament folosită la bolnavii cu Covid-19. Dr. Virgil Musta: "Fiecare medicament are și efecte toxice"

Dr. Virgil Musta, medic primar boli infecţioase la Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara, a vorbit la Antena 3 despre schema de tratament folosită la bolnavii cu COVID - 19.

„Am avut norocul ca pacienții cu care ne-am confruntat până acum să fie relativ tineri, fără boli grave, și cu o simptomatologie minoră sau chiar asimptomatici. Este o schemă terapeutică studiată în lume(...).

Deocamdată nu există o schemă națională de terapie, fiecare dintre cele șapte centre din România are protocoale proprii”, a spus medicul Virgil Musta.

Citește și:

„Mama a murit ieri, tata, acum o săptămână. Am ajuns un bolnav fără salariu”. Mărturii sfâșietoare din orașul în care coronavirusul a omorât în fiecare familie

„Nu este bine să facem automedicație. Fiecare medicament are și efecte toxice.

Fiecare medicament poate produce imunodepresie care să conteze în evoluția infecției virale”, a adăugat dr. Virgil Musta, la Antena 3.

Alertă în Călărași! O persoană întoarsă din Anglia nu a respectat izolarea la domiciliu. Ulterior, a fost confirmată cu ... Valentin este asistent medical în Milano și zilnic ia contact cu pacienți: „Nu știm ce găsim! Poate fi o familie care s-...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x