Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Carmen Tănase atacă autorităților după crima de la Caracal: „Nenorociților, ne obligați să trăim în mânie!”

Actrița Carmen Tănase se numără printre nenumăratele vedete care au luat atitudine după ce criminalul în serie din Caracal a îndoliat nu numai familiile victimelor, ci și o țară întreagă. Iată ce mesaj dur a avut actrița pentru autoriți, care și-au dovedit încă o dată neputința.

Actrița Carmen Tănase se numără printre nenumăratele vedete care au luat atitudine după ce criminalul în serie din Caracal a îndoliat nu numai familiile victimelor, ci și o țară întreagă. Iată ce mesaj dur a avut actrița pentru autoriți, care și-au dovedit încă o dată neputința.

„Deci, o fetiță sună la 112 de trei ori și spune că e răpită. STS, cu mare buget, nu reușește să o localizeze, încurcă și poliția dând trei adrese greșite. Poliția găsește adresa, dar nu intră în forță, pentru că nu are mandat de la procuror și o freacă pe la poartă până la șase dimineață, că să nu încalce procedurile, bagă-mi-aș picioarele în ele de proceduri. Timp în care fetița este măcelărită dincolo de poartă. Suntem mulți părinți pe-aici? Ne punem puțin în situație? Că mie îmi vine să-mi smulg părul din cap! Nenorociților, ne obligați să trăim în mânie! Aveți grijă!”, este mesajul dur transmis de actriță.

Ulterior, actrița a avut mai multe reacții în mediul online: „Citesc pacostea asta de Facebook şi nu-mi vine a crede! S-au dezlănţuit frustrările personale, a început jihadul politic”, a comentat actrița, care este de părere că, în acest moment, răspunderea este pasată de la un partid la altul, de la un personaj politic la altul: „Atât ştim. Să aruncăm pisica moartă dintr-o curte în alta. De la un partid la altul, de la un personaj politic la altul. De la dreapta la stânga şi invers”.

După aceea, actrița s-a referit și la drama unei mari actrițe a României, care, dacă nu ar fi fost ignorată, poate ar mai fi avut o șansă: „Ştiţi, Stela Popescu a făcut accident vascular cerebral nu lângă pesedei, nici lângă iohanei, ci lângă nişte cetăţeni care probabil acum sunt indignaţi de ce i s-a putut întâmpla Alexandrei şi care nu au nicio problemă cu ei înşişi, e ok ce văd în oglindă. Oameni buni, cangrena s-a instalat de mult şi ştiţi de ce? Pentru că a găsit loc. Buba asta oribilă se hrăneşte cu ipocrizie, cu prostie, cu lipsă de informaţie, cu lipsă de educaţie, cu ură. Mmmmmm, ce-i mai place ura! Şi obedienţa. De care parte o fi, stăpân să fie”, a mai comentat actrița.

Carmen Tănase nu este singura personalitate din România care a luat atitudine în acest caz în care indolența și nepăsarea autorităților, și cele 19 ore în care nimeni nu a mișcat un deget au făcut diferența între viață și moarte.

Sursă: Viva.ro

Recomandari