Antena Căutare

Cartier de lux in cimitir: Marmura neagra, statui, sicrie cu instalatie de racire sau decorate cu foite de aur

Drumul catre lumea de dincolo nu poate fi strabatut oricum! Asa gandesc o multime de romani, care isi pregatesc din timp, cu fast, locul de veci. Marmura neagra, statui, servicii funerare complete, sicrie cu instalatie de racire sau decorate cu foite de aur. Cimitirele sunt pline de cavouri opulente sau chiar de constructii care rivalizeaza cu o casa

Fastul din cimitire surprinde, desigur, dar nu mai e o noutate. In ultimii zece ani, au rasarit cavouri care mai de care mai impozante, mai pictate, unele si cu foisor. Statutul social se castiga nu numai cand esti in viata, ci si dupa moarte. Iar un criteriu de a urca pe scara ierarhica ii reprezinta cavourile.

Si pentru ca fastul sa fie complet, nici sicriul nu trebuie sa fie oarecare! Iar firmele de pompe funebre se conformeaza. Si ofera servicii de lux. “Avem cu Cina Cea de Taina. Asta deja intra la categorie de lux. La 1.300- 1.400, cu lenjeria”, spun cei de la pompe funebre.

Si pentru cei mult mai pretentiosi, exista oferte aparte: sicrie cu aer conditionat, in forma de chitara, cu ruleta sau cu sistem audio. E adevarat, pot fi si de 350 de ori mai scumpe decat un cosciug simplu!

Afacerile din pompele funebre fac anual profituri de zeci de milioane de euro.

Un barbat din Bucuresti a disparut fara urma de Ziua Indragostitilor. Rudele fac un apel disperat... Politia pietelor, in actiune! Reclamatiile se rezolva pe loc, iar clientul nu mai asteapta raspunsul de la Protectia Con...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x