Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Ancheta în dosarul Caracal, costuri fabuloase! Procurorii DIICOT cer ca Dincă să fie pus la plată! Câți bani au fost cheltuiți

Ancheta în dosarul Caracal a avut un cost uriaș. Procurorii DIICOT cer ca Gheorghe Dincă, bărbatul acuzat că le-a răpit şi ucis pe adolescentele Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu, să fie obligat la plata cheltuielilor judiciare.

Luiza Melencu, Gheorghe Dincă, Alexandra Măceșanu.

Mai exact, procurorii DIICOT cer ca Gheorghe Dincă să achite suma de 744.129,55 de lei, iar Ştefan Risipiţeanu, suma de 1.500 de lei.

„Conform prevederilor art. 274, alin. 1 şi 2 din C. proc. pen. solicităm obligarea inculpaţilor la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat, în cuantum total de 745.629,55 lei”, afirmă procurorii DIICOT în rechizitoriul privin cazul Caracal.

Dosarul Caracal, în care Gheorghe Dincă este acuzat de trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre pentru răpirea şi uciderea Luizei Melencu şi Alexandrei Măceşanu, a fost trimis miercuri de DIICOT în instanţă, urmând să fie judecat de Tribunalul Olt.

„Prin rechizitoriul din data de 10.01.2020, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală au dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor D.G. şi R.Ş., pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre”, anunţă DIICOT, referindu-se la Gheorghe Dincă şi la Ştefan Risipiţeanu, acuzat că a violat-o pe Luiza Melencu.