Antena Căutare

Cât a plătit un clujean pentru un burger la un restaurant din România. Nu i s-a mai întâmplat de mult timp asta: „Sincer”

Un clujean a ajuns în județul Suceava, acolo unde a luat masa la un restaurant.

un barbat care mananca un burger
Cât a plătit un clujean pentru un burger la un restaurant din România. Nu i s-a mai întâmplat de mult timp asta: „Sincer” | Profimedia

Românului i s-a făcut foame, așa că s-a uitat pe meniul localului. Surprins, bărbatul a făcut o captură a ceea ce a găsit, transmite Știri de Cluj.

Citește și: Cât te costă o porție de sarmale de post la târgurile din București. Socoteala de acasă nu se potrivește deloc cu cea din târg

Surpriza pe care a avut-o un clujean. S-a dus să ia masa la un restaurant din afara orașului său

Clujeanul a ajuns în județul Suceava, așa că și-a dorit să mănânce ceva bun și rapid la un local. Când a văzut meniul, bărbatul a rămas plăcut surprins că prețurile sunt unele accesibile pentru vremurile în care trăim, când alimentele s-au scumpit.

Cu alte cuvinte, clujeanul a găsit un meniu cu burger și cartofi prăjiți care nu depășea 30 de lei, în condițiile în care doar un pahar de vin poate să coste atât sau mai mult, în afară de mâncare.

„Halucinant, sincer. Nimic peste 30 de lei. Bine a fost burgerul așa, puțin mai sec, dar am mâncat burgeri în Cluj mai scumpi și mai nașpa”, a transmis el pentru Știri de Cluj.

Mai exact, localul respectiv avea o ofertă, valabilă în intervalul 11:30 și 14:30, în care sucevenii pot comanda meniul cu burger, cartofi prăjiți și sos la 24 de lei: „Meniu la 24 de lei, ia-o și pe asta”, a mai continuat bărbatul, pentru sursa citată anterior.

Citește și: Românii urmează să primească bani din partea statului, înainte de Paște. Ce sume se vor oferi și cine va putea beneficia de ele

Declarațiile premierului Ciucă: „Nu am discutat despre reducerea TVA la alimente”

Premierul Nicolae Ciucă a afirmat că nu au existat discuţii cu privire la posibilitatea reducerii TVA la alimente. „Când există creşteri de preţuri, reducerea TVA a fost foarte repede absorbită în preţ şi efectul nu a fost pe măsura intenţiei iniţiale”, a adăugat prim-ministrul, notează News.ro.

„Nu am discutat despre reducerea TVA la alimente. Oricum, în situaţii de criză, s-a demonstrat că atunci când există aceste fluxuri de preţuri şi creşteri de preţuri, reducerea TVA a fost foarte repede absorbită în preţ şi efectul nu a fost pe măsura intenţiei iniţiale.

Ca atare, de fiecare dată când analizăm măsurile financiare trebuie să analizăm care sunt efectele şi în funcţie de aceasta să luăm decizia”, a afirmat Nicolae Ciucă, întrebat miercuri despre subiect într-o conferinţă de presă susţinută după vizita în Călăraşi.

(P) Descoperă beneficiile organizării unei conferințe în București... Când se deschide târgul de Paște din București. Evenimentul are intrare liberă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x