Antena Căutare

Cât costă să închiriezi Castelul Bran pentru o petrecere. Suma piperată pe care o cer proprietarii

Nu este deloc ieftin să închiriezi Castelul Bran pentru un eveniment, fie el nuntă sau petrecere. Iată cât costă să ai Castelul lui Dracula la dispoziție pentru o zi/noapte.

colaj de imagini cu castelul bran din exterior si interior Galerie
Nu este deloc ieftin să închiriezi Castelul Bran pentru un eveniment, fie el nuntă sau petrecere. Iată cât costă să ai Castelul lui Dracula la dispoziție pentru o zi/noapte. | Shutterstock.com si Profimediaimages.ro

UPDATE: Informația conform căreia Elon Musk a vizitat România sau a petrecut Halloween-ul la Castelul Bran a fost eronată. Potrivit oficialilor MAI, despre care am scris AICI, miliardarul nu a ajuns în România pentru petrecerea de la Castelul Bran.

--------------

În Castelul Bran se pot organiza evenimente, de la nunți la petreceri și prețul este pe măsură.

„Capacitatea este de aproximativ o sută de persoane, iar preţul diferă în funcţie de cerinţele clientului", spunea, în urmă cu câțiva ani, directorul de marketing al Castelulul lui Dracula.

De la cât pornește prețul de închiriere a Castelului Bran

La vremea respectivă, în 2010, prețurile săreau lejer de 20.000 de euro pentru o petrecere restrânsă la Castelul Bran.

Un eveniment privat la Bran sau la Castelul lui Dracula, așa cum este promovat, poate fi o experiență inedită atât pentru români, cât și pentru străinii care visează la o petrecere ieșită din comun.

Totuși, din cauza prețurilor piperate, nu au loc multe petreceri la Castelul Bran, unde turiştii ar putea să rătăcească prin tuneluri ascunse, pe scări secrete şi să exploreze coridoarele ciudate ale fortăreţei din secolul al XIV-lea.

Citește și: Ce tradiții românești s-au respectat la cerința lui Elon Musk, în Poiana Brașov. Miliardarul a angajat un regizor pentru asta

În 2018, încântați de legenda Castelului Bran, 1000 de americani au petrecut acolo Halloween-ul.

Întreaga petrecere a fost organizată de o agenție de turist și fiecare participant a plătit câte 329 de dolari.

Asta înseamnă un cost total de 329.000 de dolari, dintre care o bună parte a mers spre chirie pentru că, cel mai probabil, costul închirierii crește în funcție de numărul de oaspeți.

Elon Musk a închiriat Castelul Bran pentru petrecerea de Halloween

Pentru închirierea Castelului Bran, firma lui Elon Musk a încheiat un contract de confidențialitate. La petrecerea de Halloween sunt așteptate 300 de persoane, iar discreția este asigurată.

Este de așteptat ca miliardarul să fi achitat în plus pentru a nu fi deranjat în timpul evenimentului la care vor participa prieteni apropiați și vedete de la Hollywood.

Citește și: Ce a postat Elon Musk pe Twitter în timp ce sărbătorea la o stână din zona Bran, alături de bogații lumii. Mesajul lui

Media Flux notează că se pregătește un eveniment de senzație la Castelul Bran. Cel mai bogat om din lume vrea ca totul să iasă perfect, așa că a angajat un regizor pentru a le oferi invitaților o experiență Dracula autentică.

Ba mai mult, la Dracula’s Experience vor fi prezente și Dracula’s Girls, o cunoscută trupă de majorete din Târgoviște, vice-campioane europene.

Până la ora transmiterii acestei știri, nu se știe ce se va întâmpla cu exactitate în Castelul Bran. Cert este că bogații lumii se vor bucura de un cadru superb, după cum arată imaginile de AICI.

Rezultate Loto 30 octombrie 2022. Numerele câștigătoare duminică la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus... Cel mai mare creator de conținut media din România are de acum un nume: Antena...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x