Antena Căutare

Cât te costă o noapte de revelion în inima Transilvaniei? Casele pitorești se pregătesc pentru sărbători ca-n poveşti

Satele pitoreşti din inima Transilvaniei se pregătesc pentru sărbători ca-n poveşti. În case care păstrează farmecul trecutului, turiştii găsesc o atmosferă încântătoare. Locuinţele sunt decorate cu mobilă veche din lemn şi cu şemineuri.

La 30 de kilometri de Sighişoara, ascunsă printre dealuri şi păduri, găsim o mică localitate săsească. Aici, casele sunt zugrăvite ca-n poveştile bunicilor, iar liniştea locului este spartă doar de păsările şi animalele din ogradă.

Acum 15 ani, doi soţi au dat Germania pentru satul din inima Transilvaniei. Au recondiţionat case vechi şi au creat aici un tărâm care păstrează tradiţiile şi farmecul vremurilor trecute.

Turişti din toate colţurile lumii vor veni aici, să-şi petreacă sărbătorile în tihnă. De Revelion, un pachet de patru nopţi, cu masă festivă, costă 500 de euro de cuplu. Musafirii sunt plimbaţi cu săniile şi primesc colindători.

Veste bună pentru toți românii! Vei avea o pensie uriașă la bătrânețe dacă îndeplinești aceste condiții!... Află cât trebuie să scoți din buzunar pentru un cozonac de brutărie, bine gătit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x