Live acumObservator 23
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Cătălina, eroină pe timp de coronavirus! Cea mai frumoasă bunică din Italia e româncă și ne salvează viețile

O româncă din Italia luptă din linia întâi cu virusul care a ucis până acum 2 mii 800 de oameni. Este om de bază pe un aeroport din Milano, unde îi testează pe pasagerii veniţi din zonele de risc!

O româncă stabilită în Italia face senzație pe internet

Cătălina face parte şi din echipele care îi duc la spital pe suspecţii de coronavirus. Nu s-a intersectat până acum cu niciun bolnav, dar nu se teme. Românca este de 8 ani asistent voluntar şi a fost chiar premiată.

De la copii până la bătrâni, toate persoanele sunt controlate pe aeroport. Până acum, Cătălina Mioara Georgescu a dat peste un singur pasager cu simptome de coronavirus. Însă testul a fost negativ. Dar emoţiile sunt mari, mai ales că în Italia călătoresc şi mulţi români.

Stabilită de 20 de ani în Italia, în regiunea Lombardia, Cătălina face de opt ani voluntariat. A făcut 120 de ore de practică înainte să dea un examen pentru a deveni asistentă. O voluntară pasionată, românca a primit chiar o medalie de bronz pentru dedicarea sa. Nici măcar epidemia de coronavirus nu a descurajat-o:

„Este un risc, este un foarte mare risc. Sunt conştientă, dar îţi spun cum am spus şi la început. O fac cu tot sufletul, nu suntem plătiţi, nu avem voie să primim nimic din partea persoanelor pe care le ajutăm. Trebuie să o faci cu inima, trebuie să o faci cu lacrimi, trebuie să o faci cu emoţie”

citește și: Coronavirusul, prezis într-o carte din 1981! Se știe și leacul pentru vindecare, dar toți ignoră! „E arma biologică perfectă pentru timpuri de război. O să reapară”

Mamă a doi copii şi, mai nou bunică, Cătălina ia toate măsurile de precauţie pentru a se asigura că nu îi va îmbolnăvi pe cei dragi.

Înainte de a deveni voluntară, Cătălina a fost pe rând balerină, actriţă, manager în magazine de modă, secretară şi nu în ultimul rând model. În 2018 a fost numită chiar cea mai frumoasă bunică din Italia. Românca nu vrea, însă, să se oprească aici. Vrea să continue să participe la evenimente de modă şi să îi ajute pe oameni.

Recomandari