Antena Căutare

Câți oameni pot participa la o petrecere de apartament. Marcel Vela: „Pentru a reduce riscurile, acest număr nu trebuie să fie depășit”

Ministrul de Interne Marcel Vela a clarificat câți pot participa la o petrecere de apartament, în contextul pandemiei de coronavirus, precizând că regulile s-ar putea relaxa de la 1 sau 15 iunie.

Câți oameni pot participa la o petrecere de apartament. Marcel Vela: „Pentru a reduce riscurile, acest număr nu trebuie să fie depășit”
Câți oameni pot participa la o petrecere de apartament. Marcel Vela: „Pentru a reduce riscurile, acest număr nu trebuie să fie depășit” | Inquam Photos / Octav Ganea

Marcel Vela a afirmat într-un video publicat pe contul său de Facebook, în care a răspuns întrebărilor cetăţenilor, că la o aniversare organizată într-un apartament pot participa cel mult opt persoane.

„Limita de 8 persoane se referă la spaţii închise, de exemplu, într-un apartament cineva doreşte să îşi ţină ziua de naştere sau de nume. Pentru a reduce riscul, în spaţiile închise, în apartamente, evenimentele personale să nu fie organizate cu mai mult de 8 persoane”, a spus ministrul.

Se formează un nou epicentru al pandemiei de coronavirus! Explozie de cazuri de COVID-19! „Numărul deceselor se dublează la două săptămâni!”

„Evenimentele de familie se pot organiza cu 16 persoane, cele personale, de familie, care ţin de slujbe religioase", a adăugat el.

Descoperire de maximă importanță! Un antioxidant te ferește de formele severe de COVID-19! Ce trebuie să faci ca să îl ai în organism. Costă ZERO lei!

Marcel Vela a mai spus că regulile ar putea fi relaxate după 1 iunie ori 15 iunie, în funcţie de parcursul epidemiei de coronavirus.

Ce consecințe vor suporta polițiștii care au pus la pământ un bătrân, în fața unui magazin din Ferentari. Decizia IGPR... Ultimă oră! Explozie puternică, urmată de un incendiu, la Uzina Cugir. Cel puțin două victime arse: A fost solicitat un ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x