Live acumFilm: Capcana pentru parinti (r)
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Dincă se plânge că are dureri. Criminalul din Caracal a acuzat în repetate rânduri că este bătut în închisoare

Gheorghe Dincă a fost scos nou din celulă şi dus la doctor. Potrivit unor surse, Dincă s-ar fi plâns că are dureri de ochi şi în piept şi a fost dus la cardiolog şi oftalmolog.

Gheorghe Dincă este cercetat de DIICOT şi a fost închis în arestul central. El a acuzat de mai multe ori ca ar fi fost bătut în timpul anchetei însă medicii care l-au evaluat până acum nu au confirmat acest lucru.

În trecut, acesta s-a plâns că mâncarea este prea acră, motiv pentru care refuză să o mănânce.

Surse din interiorul penitenciarului, citate de Antena 3, susțin că Dincă face mofturi la mâncare în arest, plângându-se că mâncarea este prea acră. Din cauza unor probleme de sănătate, acesta urmează regim, motiv pentru care familia s-a conformat și i-a trimis la pachet, printre altele, brânză dietetică și iaurt.

Gheorghe Dinca a recunoscut crimele, dar rămân suspiciuni cu privire la cadavre

Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, în vârstă de 15 ani, pe data de 25 iulie, când a surprins-o cu telefonul în mână sunând la 112 şi, ulterior, i-a incinerat corpul într-un butoi din curtea casei sale.

De asemenea, el a susţinut că a ucis-o şi pe Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie, iar resturile corpului le-ar fi aruncat la marginea unei păduri de lângă Caracal.

În urma unei expertize ADN efectuate de INML s-a stabilit că fragmentele osoase găsite în cenuşa din butoiul metalic de la domiciliul lui Gheorghe Dincă aparţin Alexandrei Măceşanu, cu o probabilitate de 99,93%.

INML a efectuat o altă expertiză a fragmentelor osoase descoperite lângă pădure, însă specialiştii nu au reuşit să stabilească cui aparţine ADN-ul, astfel încât DIICOT a cerut ajutorul FBI

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro