Antena Căutare

Caz cutremurător în Argeş! O mamă îşi caută copilul pe care l-a născut acum 26 de ani! În spital i s-a spus că bebeluşul a murit, dar femeia a descoperit că actele medicale i-au fost falsificate

Caz cutremurător în Argeş! O mamă îşi caută copilul pe care l-a născut acum 26 de ani, dar pe care nu l-a văzut niciodată. În spital i s-a spus că bebeluşul a murit, dar femeia a descoperit că actele medicale i-au fost falsificate.

Caz cutremurător în Argeş! O mamă îşi caută copilul pe care l-a născut acum 26 de ani, dar pe care nu l-a văzut niciodată. În spital i s-a spus că bebeluşul a murit, dar femeia a descoperit că actele medicale i-au fost falsificate.

E convinsă că băiatul ei a fost furat de personalul medical şi a fost dat spre adopţie. În 23 mai 1992, la Spitalul Judeţean Argeş, femeia a născut un băieţel prin cezariană. Nu l-a văzut însă niciodată.

„Am născut un băietel, de 3 kg 300 cu nota 9, că este un copil frumos, totul este ok”, i-a spus asistenta. După două zile, a venit cumplita veste. Când a întrebat mama ce s-a întâmplat, asistenta a spus ca a făcut blocaj renal.

La externare, a primit doar două fişe medicale. Ar fi fost falsificate, spune femeia. Una cu data de 19, internată la 40 de săptămâni. Deşi eu nu am fost internată, ci la un control.

Femeia își caută dreptatea și copilul

Femeia îşi pune acum speranţa în procurorii DIICOT, pe care i-a sesizat. Şi conducerea Spitalului Judeţean Argeş a anunţat că vor căuta actele medicale de atunci. Pot doar să verifice elemente care ţin de respectarea circuitului documentelor medicale.

Mama din Argeş este doar unul dintre sutele de cazuri în care familiile încearcă să dea de urma copiilor dispăruţi în anii 90.

În urmă cu aproape patru ani, Observatorul a arătat drama "Generaţiei pierdute". Din cauza unei legislaţii strâmbe, România şi-a dat copiii la bucată, peste hotare. Pe unii, pe bani grei, pe alţii, pe ciocolată sau pe blugi.

O NOUĂ TAXĂ pentru români, începând de azi! E OFICIAL... Vremea ne păcălește din nou! Ce anunță prognoza meteo din 1 aprilie 2018...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x