Antena Căutare

Caz cutremurător la Iași! Un bărbat a murit după ce a mâncat o conservă: „Avea o formă gravă de boală, pentru că el mâncase cea mai mare cantitate din conserva respectivă”

Un bărbat de 68 de ani internat în urmă cu zece zile la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași a murit după ce a fost diagnosticat cu botulism. 

Caz cutremurător la Iași! Un bărbat a murit după ce a mâncat o conservă: „Avea o formă gravă de boală, pentru că el mâncase cea mai mare cantitate din conserva respectivă”
Ucis de o conservă făcută în casă

Acum câteva zile, la aceeași unitate medicală a fost internată și soția lui, care are o formă ușoară a bolii. Cei doi au mâncat o conservă de pește făcută în casă. Bărbatul de 68 de ani, a fost în comă până a murit, internat în secția de Anestezie Terapie Intensivă a Spitalului de Boli Infecțioase din Iași.

„Bărbatul a decedat, avea o formă gravă de boală, pentru că el mâncase cea mai mare cantitate din conserva respectivă. Și soția lui e internată la noi, însă ea a luat două înghițituri și are o formă ușoară de boală. Femeia s-a internat la sfârșitul săptămânii trecute", a declarat, pentru MEDIAFAX, Carmen Dorobăț, managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Iași.

S-a sinucis, pe 1 Decembrie, cu tricolorul de gât! Rareș își iubea țara și promova tradițiile și istoria României: „Drum... O tonă şi jumătate de articole pirotehnice, confiscate de poliţişti de la o persoană din Bucureşti, în urma unei perchez...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x