Antena Căutare

Caz revoltător! Mori cu zile și ambulanța nu vine. Răspunsul pe care l-a primit un bărbat, după ce a sunat de urgență la 112: "Haideți, domnule, că nu moare nimeni"

Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă se transformă, de la o zi la alta, într-o dezamăgire profundă pentru români. Ce se întâmplă când, aflat la locul de muncă, suni de urgenţă la 112 pentru că o colegă a leşinat şi nu mai reacţionează? Victima poate muri cu zile.

Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă se transformă, de la o zi la alta, într-o dezamăgire profundă pentru români.

Ce se întâmplă când, aflat la locul de muncă, suni de urgenţă la 112 pentru că o colegă a leşinat şi nu mai reacţionează? Victima poate muri cu zile.

Un bărbat a povestit întreaga discuţie cu cei doi angajaţii care i-au preluat apelul disperat:

n jurul orei 15:00 - 15:10, am sunat la 112. Îmi răspunde o doamnă, mă întreabă ce problemă am și cum mă numesc. Îi spun cum mă numesc şi că o colegă a leșinat și nu mai reacționează. Mă întreabă cum o cheamă, câți ani are, îi transmit doamnei, după care îmi cere adresa şi un punct de reper. Îmi face legătura cu un alt coleg și o iau de la capăt, răspunzând la aceleaşi întrebări.

Cea de-a doua persoană tot insistă cu adresa şi punctul de reper! Nervos, am ridicat tonul puțin și i-am cerut să trimită salvarea mai repede că moare femeia. Ce răspuns credeţi că am primit? <<Haideți, domnule, că nu moare nimeni. Trebuie să îmi dați un punct de reper, dacă vreți să ajungă ambulantă mai repede>>. A tot insistat cu punctul de reper, deși îi spusesem deja și adresa și punctul, şi mi-a închis telefonul în nas", povestește bărbatul, angajatul unei firme din județul Ilfov.

CALENDAR ORTODOX, 16 martie. Cărui sfânt i se închină RUGĂCIUNEA ZILEI... Magazine Dedeman în București. Care este cel mai apropiat de locuința ta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x