Antena Căutare

CAZ REVOLTĂTOR! Patru minori au terorizat o BĂTRÂNĂ din Alexandria. Aruncă PETARDE în casa femeii și îi lovesc geamurile cu PIETRE

O bătrână din Alexandria a devenit ţinta a patru minori care pur şi simplu o terorizează. Băieţii au fost filmaţi în timp ce aruncau cu petarde pe geamul apartamentului acesteia. 

O bătrână din Alexandria a devenit ţinta a patru minori care pur şi simplu o terorizează. Băieţii au fost filmaţi în timp ce aruncau cu petarde pe geamul deschis al apartamentului său.

"Au aruncat cu petarde în locuinţa acesteia, situată la etajul 1 al blocului 211 din municipiu, pe unul din geamurile lăsate deschise, şi , ulterior, cu pietre în geamuri.

Anterior acestui episod au spart sticle în zonă adiacentă celei în care s-a realizat filmarea. Cât timp încă mai este legal să filmezi infracţiuni şi contravenţii, rugăm să se ia măsurile considerate necesare.

Nu ar strica nici o anchetă cu privire la provenienţa materialelor pirotehnice, propunem că cea mai cunoscută poliţista locală să iasă pe teren să verifice aceste aspecte", au scris administratorii paginii de Fcaebook Alexandria, Teleorman, Romania.

Zi de însemnătate mare pentru credincioși, înainte de Nașterea Domnului! Ce sărbătoresc românii mâine, pe 19 decembrie ș... Un nou Rege pentru țara noastră? Românii ar putea fi chemaţi la referendum, pentru a decide dacă revenim sau nu la monar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x