Caz revoltător în România! A snopit în bătaie o femeie, i-a dat foc la păr, dar a fost eliberat: Plângeam și îl rugam să nu mai dea"

 

Caz de o violență tulburătoare în județul Alba, unde un bărbat care a bătut cu bestialitate un tânăr și pe bunica acestuia, a fost pus în libertate de magistrații Judecătoriei Alba Iulia, după ce a fost arestat preventiv timp de 30 de zile.

Potrivit publicației locale alba24.ro, ambele victime ale agresorului au avut nevoie de multe zile de spitalizare, bătrâna de 75 de ani a fost lovită cu picioarele în piept, tânârul a avut nasul rupt și mandibula disclocată.

Povestea lui Cătălin, un tânăr de 27 de ani din Cugir  și a familiei sale, pare desprinsă din filmele dramatice, mai scrie sursa citată. Mama sa a suferit un accident rutier grav pe o stradă din Italia și a rămas cu probleme de sănătate, probleme care nu îi mai permit să muncească, familia fiind întreținută de către el şi bunica lui, de 75 de ani.

"Plângeam și îl rugam să nu mai dea în el, că îl omoară", sunt cuvintele femeii care și-a văzut nepotul lovit și plin de sânge.

În timp ce se întorcea de la muncă din schimbul 2, în jurul orei 23.00, Cătălin a fost atacat de la spate, când a coborât din mașina pe care o parcase în fața casei. A fost prins de păr și târât aproximativ 30 de metri pe stradă, timp în care era lovit cu picioarele de către un bărbat necunoscut. 

În încercare de a-l salva, bunica tânărului a căzut și ea victimă agresorului, care a lovit-o și i-a dat foc la păr.  Femeia a primit un telefon de la o vecină, care i-a spus că „cineva îl omoară pe Cătălin în stradă”.

Agresorul a fost reținut de Poliție, care a dispus arest preventiv pentru 30 de zile. Ulterior, bărbatul a fost eliberat, stârnind revoltă.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe