Antena Căutare

Caz revoltător în România! A snopit în bătaie o femeie, i-a dat foc la păr, dar a fost eliberat: Plângeam și îl rugam să nu mai dea"

Caz de o violență tulburătoare în județul Alba, unde un bărbat care a bătut cu bestialitate un tânăr și pe bunica acestuia, a fost pus în libertate de magistrații Judecătoriei Alba Iulia, după ce a fost arestat preventiv timp de 30 de zile.

Caz de o violență tulburătoare în județul Alba, unde un bărbat care a bătut cu bestialitate un tânăr și pe bunica acestuia, a fost pus în libertate de magistrații Judecătoriei Alba Iulia, după ce a fost arestat preventiv timp de 30 de zile.

Potrivit publicației locale alba24.ro, ambele victime ale agresorului au avut nevoie de multe zile de spitalizare, bătrâna de 75 de ani a fost lovită cu picioarele în piept, tânârul a avut nasul rupt și mandibula disclocată.

Povestea lui Cătălin, un tânăr de 27 de ani din Cugir și a familiei sale, pare desprinsă din filmele dramatice, mai scrie sursa citată. Mama sa a suferit un accident rutier grav pe o stradă din Italia și a rămas cu probleme de sănătate, probleme care nu îi mai permit să muncească, familia fiind întreținută de către el şi bunica lui, de 75 de ani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În timp ce se întorcea de la muncă din schimbul 2, în jurul orei 23.00, Cătălin a fost atacat de la spate, când a coborât din mașina pe care o parcase în fața casei. A fost prins de păr și târât aproximativ 30 de metri pe stradă, timp în care era lovit cu picioarele de către un bărbat necunoscut.

În încercare de a-l salva, bunica tânărului a căzut și ea victimă agresorului, care a lovit-o și i-a dat foc la păr. Femeia a primit un telefon de la o vecină, care i-a spus că „cineva îl omoară pe Cătălin în stradă”.

Agresorul a fost reținut de Poliție, care a dispus arest preventiv pentru 30 de zile. Ulterior, bărbatul a fost eliberat, stârnind revoltă.

Avertisment dur din partea meteorologilor! Cum au fost explicate fenomenele extreme ce au pus stăpânire pe România: ”Nu ... Admitere facultate 2018. Universitatea Babeș-Bolyai a introdus înscrieri online...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x