Antena Căutare

Caz șocant în România! O copilă de 12 ani, însărcinată, a ajuns la spital în stare critică: Bebelușul din pântec era mort de zile bune

Un nou caz șochează România, după ce o copilă de doar 12 ani, însărcinată, a ajuns la spital în stare extram de gravă, purtând în pântece un copil mort.

Un nou caz șochează România, după ce o copilă de doar 12 ani, însărcinată, a ajuns la spital în stare extram de gravă, purtând în pântece un copil mort.

Fetița de doar 12 ani este din Râmnicu Vâlcea și a ajuns duminică, 18 februarie 2018, în stare gravă, la Maternitatea Vâlcea, fiind supusă de urgență unei cezariene, scrie publcația locală voceavalcii.ro. Potrivit aceleiași surse, medicii care s-au ocupat de caz susțin că fătul era deja mort.

„Este vorba despre o fetiţă în vârstă de 12 ani, însărcinată, cu apoplexie utero-placentară. I s-a făcut cezariană de urgenţă pentru că fătul era deja mort, fiind vorba despre o sarcină neurmărită. Pacienta este stabilă, internată în secţia de reanimare”, a explicat directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Râmnicu Vâlcea, medicul Dan Ponoran.

Poliţiştii din Vâlcea au deschis un dosar penal, fiind făcute cercetări pentru act sexual cu un minor.
„Colegii s-au sesizat pentru act sexual cu un minor şi efectuează cercetări în acest caz. Aşteptăm să vedem care vor fi concluziile”, a declarat, pentru sursa citată, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Dăscălete.

COD GALBEN de vremea rea emis de meteorologi, în urmă cu puțin timp! Va continua să ningă în Capitală!... Am speriat EUROPA pentru că refuzăm să ne vaccinăm! ”România are cele mai multe cazuri de pojar, 5.562, în 2017”. Suntem...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x