Caz șocant în România. Un tânăr a primit un filmuleț pentru adulți cu propria-i mamă! Explicația femeii l-a șocat pe băiat!

 

Fiul unei femei de vârsta a doua din Ploieşti a primit pe telefon fotografii şi filmuleţe în care mama sa apărea goală. Totul ar fi o răzbunare a amantului femeii,  supărat că aceasta nu mai voia să continue relaţia extraconjugală, scrie Adevarul.

Cazul a ajuns în justiţie după ce Adrian Florin Dinu (46 de ani), de profesie lăcătuş, a fost reclamat la Poliţie pentru şantaj. Individul a fost şi condamnat, recent, de Judecătoria Ploieşti, la 1 an de închisoare cu suspendare, după ce a recunoscut fapta. Dinu ar fi comis faptele în perioada mai – iulie 2017, atunci când a sunat-o şi i-a trimis mai multe SMS-Elenei T., ameninţând-o că, dacă nu se va întâlni cu el, va  trimite fotografii în care femeia apărea în ipostaze intime, soţului ei.  Pentru a fi şi mai convingător, Dinu a trimis persoanei vătămate o parte din fotografiile pe care le deţinea. Imagini şi filmuleţe i-a trimis inclusiv fiului acesteia, titrează Adevărul.

Pentru a fi şi mai convingător, Dinu a trimis persoanei vătămate o parte din fotografiile pe care le deţinea. Imagini şi filmuleţe a trimis inclusiv fiului femeii. „Fiul persoanei vătămate a declarat că, la data de 13.06.2017, în jurul orelor 22.30, a primit mai multe mesaje pe telefonul mobil prin intermediul aplicaţiei Facebook Messenger, de la utilizatorul ID-ului «A.D.», mesaje ce cuprindeau ameninţări cu acte de violenţă, cuvinte şi expresii jignitoare, precum şi mai multe fotografii în care mama sa apărea în ipostaze intime, cu tentă sexuală. Totodată, martorul a declarat că după primirea respectivelor mesaje a discutat cu mama sa, aceasta explicându-i că a avut o relaţie extraconjugală cu inculpatul Dinu Florin-Adrian şi că acesta o sună în mod frecvent şi îi trimite mesaje în scopul de a o determina să se întâlnească din nou în vederea întreţinerii de raporturi sexuale, ameninţând-o că, în caz contrar, le va trimite fotografii cu caracter compromiţător celorlalţi membri ai familiei sale”, se mai arată în motivare.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe