Live acum
Prime Time 20:00Film: Parker

Caz SOCANT in Vaslui: I-a taiat penisul tatalui, dupa ce l-a prins in pat cu sotia!

Pentru ca si-a prins tatal in pat cu sotia, un barbat din Vaslui si-a pedepsit intr-un mod incredibil tatal. Fiul i-a taiat penisul si l-a lasat pe barbatul de 71 de ani in agonie.

Urletele batranului au scos un sat intreg pe ulite. Femeile si-au facut cruce, barbatii au sarit sa-l scoata pe batran din curte. Asa ceva n-a mai auzit Deleniul vreodata! Un fiu si-a pedepsit tatal crunt pentru ca i-a furat nevasta. "I-a smuls treaba rusinoasa. O avea intr-o hartie", povesteste un batran din sat.

Fiul barbatului si-a vazut cu ochii lui sotia insarcinata in bratele tatalui. Mai ales ca tatal ii facea de ani buni ochi dulci femeii care obisnuia sa ceara bani in schimbul placerilor trupesti. Cand nu primea, isi lua singura plata din pensia batranului.

Femeia se gandeste si acum la bani, mai putin la socrul care a trecut prin iad pentru cateva minute de placere Asa ca satenii au chemat politia si ambulanta. "Prezenta multiple plagi taiate la nivelul organelor genitale. Leziunile erau destul de profunde si de severe", a declarat Dan Ungureanu, medic de pe ambulanta.

Barbatul a ajuns la un spital din Iasi, pe mana chirurgilor plasticieni, iar fiul sau, la politie. Daca barbatul si-a iertat sotia pentru infidelitate, batranul mutilat nu-si va ierta fiul niciodata.

Foto: Intact Images

Recomandari