Antena Căutare

Caz șocant! Tânără de 18 ani, ţinută legată în lanţuri de propria familie. Iubitul său a sesizat Poliția: Ce le-a spus fata anchetatorilor

O tânără de 18 ani din oraşul Roşiorii de Vede a fost salvată de poliţiştii din Teleorman, după ce iubitul acesteia a sesizat autorităţile spunând că tatăl fetei o ţine legată în lanţuri.

O tânără de 18 ani din oraşul Roşiorii de Vede a fost salvată de poliţiştii din Teleorman, după ce iubitul acesteia a sesizat autorităţile spunând că tatăl fetei o ţine legată în lanţuri, notează news.ro.

După ce tatăl şi fratele tinerei au fost reţinuţi, fiind puşi sub acuzare pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi tâlhărie, fata a început să susţină în faţa poliţiştilor că s-a legat singură cu lanţuri şi că nu s-a pus problema să fie ţinută captivă de familie.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Teleorman, Teodora Dragole, poliţiştii au fost sesizaţi, miercuri, de către un bărbat de 20 de ani că iubita sa, cu doi ani mai tânără, este ţinută captivă şi legată cu lanţuri de către tatăl său. Tânărul a mai suţinut în sesizarea făcută că a fost tâlhărit de către rudele fetei.

După ce au obţinut mandate de percheziţie pentru toate cele cinci locuinţe pe care familia fetei le deţine pe o stradă din Roşiorii de Vede, poliţiştii au descins joi, iar într-una dintre case au găsit-o pe femeie legată cu lanţuri şi au eliberat-o.

De asemenea, poliţişti au găsit în altă locuinţă suma de 4.900 de euro, care este posibil să provină dintr-o infracţiune, banii fiind ridicaţi.

Tatăl fetei şi fratele acesteia au fost reţinuţi şi puşi sub acuzare pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi tâlhărie.

În momentul în care a constatat că ancheta ia amploare, tânăra de 18 ani a susţinut în faţa poliţiştilor că s-a legat singură cu lanţuri. Surse judiciare susţin că incidentul a avut loc într-o familie de romi.

Poliţia continuă cercetările, cei doi bărbaţi urmând să fie prezentanţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

ÎNĂLȚAREA DOMNULUI 2017. Ce nu ai voie sa faci de Înălţare. E mare PĂCAT... S-a prăbușit tavanul unei școli din Capitală. Mai multe eleve se aflau în interiorul unei clase!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x