Live acumAcces Direct
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

Detalii terifiante ies la iveală în cazul asistentei care şi-a aruncat bebeluşul la tomberon. Tatăl copilului, complice la tentativa de crimă

Şase ani le-a luat procurorilor să dea de urma unei mame care şi-a abandonat copilul, pe un ger năpraznic, la un tomberon din Oradea. Femeia este asistentă medicală şi, împreună cu tatăl copilului, a pus la cale cumplitul gest. Ambii sunt cercetaţi acum. Între timp, fetiţa a fost adoptată, dar nu ştie nimic despre cumpăna care i-a marcat viaţa.

În urmă cu mai bine de şase ani, pe un frig năprasnic, fetiţa a fost abandonată la acest tomberon, între crengile de brazi. Un locatar aflat în zonă a fost cel care a auzit plânsetul micuţei şi a sunat de urgenţă la Poliţie.

Fetiţa de doar câteva zile a fost dusă la spital cu pneumonie. Luată în grija Direcţiei pentru Protecţia Copilului, a primit apoi o nouă şansă la viaţă. O familie din Oradea a adoptat-o.

Şase ani, autorităţile nu au putut da de urma mamei. Tânăra a fost prinsă abia acum, când a vrut să se căsătorească chiar cu tatăl bebeluşului pe care l-a abandonat. Cei de la Serviciul de Evidenţă a Persoanelor Zalău au sesizat Poliţia.

Femeia și cel care urmează să-i devină soț au decis de comun acord să arunce bebelușul

Deşi, iniţial, asistenta a spus că nu a dat niciodată naştere unui copil, ulterior a recunoscut că şi-a abandonat fetiţa. Dar le-a declarat anchetatorilor că a stat ascunsă în apropierea tomberonului, ca să se asigure că nu păţeşte nimic până când o găseşte cineva. Atât ea, cât şi tatăl, sunt cercetaţi sub control judiciar pentru rele tratamente aplicate minorului.

Cazul vine la doar trei luni după ce o doctorită tot din Oradea a fost acuzată că şi-a ucis copilul abia născut, iar apoi l-a îngropat. Şi ea a fost prinsă tot după ce şi-a schimbat numele. Femeia este liberă şi acum şi profesează în continuare.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro