Live acumChefi la Cutite (r)
Prime Time 20:30X Factor

Cazul bărbatului ucis de foștii chiriași, în Capitală, asemănat cu Caracal: „Noi credem că și el a omorât o femeie. A ars-o în casă!"

Proprietarul unei locuințe din sectorul 4 al Capitalei a fost ucis în bătaie de foştii săi chiriaşi. Potrivit primelor date din anchetă, totul ar fi plecat de la nişte neînţelegeri legate de actele pe care le făcuseră când erau în chirie.

"I se spune colonelul. Sunt foarte mulți chiriași. Se perindă 20 de inși într-o lună de zile. În fiecare săptămână se schimbă chiriașii. El aici a stat ca si chiriaș. Era o doamnă în vârstă cu care s-ar fi căsătorit. Dar nu știu sigur. Acum trei ani de zile am văzut-o într-o seară, striga după ajutor, voia medicamente, și el o băga în casă. De atunci nu am mai văzut-o niciodată. În schimb, în fiecare săptămână mirosea îngrozitor a afumat. Vecinii de lângă mergeau la el, iar el spunea că afumă șuncă. Dar o șuncă nu miroase urât. Noi, vecinii de aici, credem că femeia aceea a fost omorâtă de el. Nu se știe nimic de ea. Era casa ei”, spune o femeie, vecină a bărbatului ucis de foștii chiriași, potrivit Antena 3.

Recomandari