Live acumFilm: Maleficent
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Cazul Caracal: Alexandra Măceșanu, anunț de ultimă oră! Decizia controversată luată de familie

Cazul crimelor de la Caracal a șocat România și a lăsat numeroase întrebări fără răspuns. Recent, Alexandru Cumpănașu a făcut o dezvăluire ce poate schimba deznodământull acestei anchete. Ce anunț a făcut unchiul tinerei Alexandra Măceșanu?

Alexandru Cumpănașu, anunț important despre Alexandra Măceșanu

Potrivit informațiilor prezentate de către Alexandru Cumpănașu, familia tinerei Alexandra Măceșanu, cea care a fost răpită, violată și ucisă de către Gheorghe Dincă potrivit anchetei DIICOT, nu dorește să recunoască certificatul de deces al fetei, pe motiv că nu există suficiente dovezi care să ateste moartea ei.

Mai mult decât atât, Alexandru Cumpănașu, unchiul tinerei Alexandra Măceșanu, a anunțat că a depus o plângere penală împotriva medicului responsabil de eliberarea certificatului de deces. Este o decizie ce a stârnit numeroase controverse în mediul online.

Iată mai jos mesajul publicat recent de Alexandru Cumpănașu pe pagina sa de Facebook:

Cazul Caracal: Alexandra Măceșanu, anunț de ultimă oră! Decizia controversată luată de familie

Alexandra Măceșanu a fost ucisă de către Gheorghe Dincă

„Am depus Plangere Penala la Parchetul General pe numele medicului care a eliberat Actul Constatator de Deces in cazul Alexandrei‼ Fara cadravru, fara ramasite umane de orice natura care sa apartina Alexandrei a fost emis acest ACT de catre un medic de la INML pe baza unei analize ADN dintr-un amestec de dinti gasiti in acel butoi‼

Si cu refuzarea dreptului familiei de a efectua o a doua expertiza‼ Este revoltator si ilegal❗❗❗ Probabil, ca in toate cazurile plangerilor depuse de noi fata de functionari ai statului, NU se va face NIMIC❗ In schimb la toate plangerile la adresa noastra ca familii celeritatea si graba este maxima‼

Acest medic si INML vor trebui sa explice si CUM a fost posibila stabilirea de catre INML a ADN in cazul Alexandrei‼‼‼

#oromanieputernicasiprospera
#oromaniefaraviolenta
#oromaniefaraclanuri
#112vreausatraiesc

Recomandari