Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Cazul Caracal: Alexandra Măceșanu și detaliul observat de mulți într-o poză! A apărut cu câteva zile înainte de dispariție

Alexandru Cumpănașu a făcut o dezvăluire incredibilă despre Alexandra Măceșanu, tânăra răpită, violată și ucisă de către Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal.

Alexandra Măceșanu, victimă a lui Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal

Într-o postare recentă pe Facebook, unchiul tinerei Alexandra Măceșanu i-a transmis tatălui tinerei un mesaj emoționant cu ocazia zilei sale de naștere.

ALEXANDRU CUMPĂNAȘU, DEZVĂLUIRE DESPRE ALEXANDRA MĂCEȘANU

Alături de textul postat, Alexandru Cumpănașu a postat și o poză în care apare Alexandra Măceșanu alături de părintele său, fotografia fiind realizată cu doar patru zile înainte de dispariția fetei.

citește și: Caracal: Gheorghe Dincă a cedat la proces! Detaliul șoc dezvăluit despre Luiza Melencu: „Nu sunt lăsat”

Mai mult decât atât, Alexandru Cumpănașu a subliniat faptul că această imagine și situație îi provoacă o puternică nemulțimire, în contextul în care tânăra nu a fost găsită și nici vinovatul nu a fost pedepsit.

citește și: Gheorghe Dincă a fost mutilat și violat în închisoare! Soția a fost chemată de urgență

„LA MULȚI ANI NELUȚU ‼️❤ Nu stiu ce sa-ti spun în plus😰‼️Fii tare și ai grijă de Irina și Teo. Eu și Simona vă iubim enorm și vom face TOTUL pt a afla adevărul despre Alexandra❗ Când mă uit la tine și la Alexandra în această poză făcută de ziua ta fix acum un an îmi dau lacrimile și mă apucă furia‼️😡❤

Cazul Caracal: Alexandra Măceșanu și detaliul observat de mulți într-o poză! A apărut cu câteva zile înainte de dispariție

Alexandra Măceșanu, alături de tatăl său

Față de toți care ne-au umilit, mințit, înșelat, înjurat, trădat‼️😡 Mai mult nu știu ce să-ți mai spun. Să ai grijă și de mama așa cum o faci mereu pt că eu sunt departe iar ea este în vârstă❤‼️ (...)

#oromaniefaraclanuri
#oromaniefaraviolenta
#112vreausatraiesc”

Un detaliu observat de mulți în poză este nu doar faptul că Alexandra Măceșanu apare zâmbitoare, ci și faptul că nu se sfiește să se pozeze alături de familia sa, fiind mândră de părinții săi.

citește și: Caracal: Alexandra Măceșanu, comandă specială! Cine a dorit-o pe tânăra răpită de Gheorghe Dincă

DESPRE CAZUL CRIMELOR DE LA CARACAL, COMISE DE GHEORGHE DINCĂ

Alexandra Măceșanu a dispărut la finalul lunii iulie a anului trecut și ulterior polițiștii au descoperit faptul că aceasta a fost răpită de Gheorghe Dincă, violată și sechestrată. Anumite probe din anchetă și dezvăluirile făcute de însuși criminalul de la Caracal au arătat că trupul neînsuflețit al fetei ar fi fost incinerat într-un butoi din curtea lui Gheorghe Dincă.

Pe 15 ianuarie a fost înregistrat la Tribunalul Olt rechizitoriul trimis de DIICOT prin care s-a dispus trimiterea în judecată a celor doi inculpaţi din "cazul Caracal", Gheorghe Dincă (pentru infracţiunile de trafic de persoane, trafic de minori, viol - două fapte, omor calificat - două fapte, profanare de cadavre - două fapte) şi Ştefan Risipiţeanu (pentru infracţiunea de viol).

Gheorghe Dincă este acuzat că le-a ucis pe cele două fete - Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu - în locuinţa sa din Caracal.

Cauza va fi judecată pe fond la Tribunalul Olt, cererea de strămutare formulată de părinţii Alexandrei Măceşanu fiind respinsă definitiv de Curtea de Apel Craiova.

Gheorghe Dincă şi Risipiţeanu se află în Penitenciarul Craiova.

Recomandari