Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30X Factor

Cazul Caracal: Alexandru Cumpănașu, anunț de ultimă oră! „În sfârșit! Rugăciunile mele și ale familiei noastre au fost ascultate”

Cazul Caracal este departe de-a fi finalizat și multe întrebări au rămas fără răspuns, după ce Gheorghe Dincă le-a răpit, violat și ucis pe tinerele Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Alexandru Cumpănașu a primit recent o veste importantă.

Alexandru Cumpănașu a avut parte de o bucurie

Recent, Alexandru Cumpănașu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care anunță faptul că rugăciunile lui și ale familiei sale au fost ascultate. Potrivit acestuia, un preot a ținut o slujbă specială și acest lucru poate însemna începutul unui parteneriat solid cu Biserica Ortodoxă Română.

Alexandru Cumpănașu, dezvăluirea momentului

În prezent, Gheorghe Dincă,criminalul de la Caracal, cel despre care se crede că le-ar fi răpit, violat și ucis pe tinerele Luiza Melencu și Alexndra Măceșanu, este judecat și așteaptă un verdict din partea judecătorilor.

Iată mai jos mesajul postat de Alexandru Cumpănașu, prin care explică ce veste bună a primit recent:

„Rugaciunile mele si ale familiei noastre au fost ascultate‼In sfarsit un preot predica public despre traficul de persoane, despre Alexandra si Luiza si educarea populatiei in spiritul prevenirii acestor orori‼ Multumim PS Sebastian‼

Cazul Caracal: Alexandru Cumpănașu, anunț de ultimă oră! „În sfârșit! Rugăciunile mele și ale familiei noastre au fost ascultate”

Alexandru Cumpănașu a avut parte de o bucurie

Ne dorim un parteneriat solid cu BOR pentru a reduce forta acestor clanuri interlope asupra fetelor vulnerabile‼ Asta nu inseamna ca vom ramane nepasatori la problemele sau aburile unor reprezentanti ai BOR‼‼‼

#oromaniefaraviolenta

#oromaniefaraclanuri

#oromanieputernicasimoderna

#RomaniaAscunsa

#112vreausatraiesc”

Recomandari