Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Scandal în cazul Caracal! Bunicul Luizei, dezvăluire bombă despre Alexandru Cumpănașu! „S-au făcut jocuri pe noi”

Ies la iveală detalii incredibile despre cazul crimelor de la Caracal! Bunicul Luizei Melencu, una din tinerele răpite, violate și ucise de către Gheorghe Dincă, a făcut o dezvăluire neașteptată despre Alexandru Cumpănașu.

Ce a dezvăluit bunicul Luizei Melencu despre Alexandru Cumpănașu

Chiar dacă familia Luizei Melencu și cea a tinerei Alexandra Măceșanu și-au unit forțele pentru a face lumină în cazul crimelor de la Caracal, unele detalii ieșite recent la iveală au arătat că există și neînțelegeri între membrii acestora.

BUNICUL LUIZEI MELENCU, DEZVĂLUIRE BOMBĂ DESPRE ALEXANDRU CUMPĂNAȘU

Recent, bunicul Luizei Melencu și-a exprimat pe pagina sa de Facebook nemulțumirile cu privire la Alexandru Cumpănașu, unchiul tinerei Alexandra Măceșanu.

citește și: Alexandru Cumpănașu, bomba momentului despre Alexandra Măceșanu! Tânăra, căutată de interlopi

Iată mai jos ce a dezvăluit Stelian Iordache, bunicul tinerei Luiza Melencu:

„Un profitor al sistemului, pe care l-a interesat numai imaginea lui. Deci s-au făcut jocuri pe noi, familia Luizei. Ne interesează ce s-a întâmplat în realitate, nu vrem bani, funcții (...)”, a scris Stelian Iordache, bunicul tinerei Luiza Melencu, după ce a dat share la o știre ce anunța că Alexandru Cumpănașu ar fi fost propus în calitate de consilier la Ministerul Fondurilor Europene.

citește și: Caracal: Alexandra Măceșanu, comandă specială! Cine a dorit-o pe tânăra răpită de Gheorghe Dincă

Recent, cei de la Tribunalul Olt au luat o nouă decizie în privința lui Gheorghe Dincă și a complicelui său, Ștefan Risipițeanu!

Scandal în cazul Caracal! Bunicul Luizei, dezvăluire bombă despre Alexandru Cumpănașu! „S-au făcut jocuri pe noi”

Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal

instanța a decis ca Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal, și Ștefan Risipițeanu, complicele său, să rămână în continuare în arest preventiv la Penitenciarul Craiova.

citește și: Cazul Caracal, de la capăt? Ce plănuiește în secret Alexandru Cumpănașu! „Este doar începutul! Lucrurile o vor lua razna”

CE SE ÎNTÂMPLĂ CU GHEORGHE DINCĂ, CRIMINALUL DE LA CARACAL

Gheorghe Dincă este în present judecat pentru un dosar ce cuprinde opt infracțiuni, fiind acuzat de trafic de persoane, viol, omor calificat şi profanare de cadavre sau morminte.

Vecinul său, Ştefan Risipiţeanu, este judecat pentru viol, victima fiind Luiza Melencu. În prezent, cei doi inculpaţi sunt deţinuţi la Penitenciarul Craiova

Recomandari