Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Cazul Caracal: Decizie controversată! Ce se întâmplă cu complicele lui Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal

Zi importantă în cazul crimelor de la Caracal! Curtea de Apel Craiova ia astăzi o decizie importantă în privința lui Ștefan Risipițeanu, complicele lui Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal. Ce a cerut bărbatul?

Ștefan Risipițeanu este complicele lui Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal

Ștefan Risipițeanu, complicele lui Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal, așteaptă astăzi decizia luată de Curtea de Apel Craiova. Inculpatul a contestat recent prelungirea arestului preventiv. Instanța ar fi trebuit să se pronunțe încă de vineri, dar judecătoarea responsabilă de caz a făcut cerere de abținere.

Ștefan Risipițeanu a fost arestat după ce oamenii legii au scos la iveală faptul că bărbatul a violat-o pe Luiza Melencu, devenind astfel complicele lui Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal. Acesta se află în prezent la Penitenciarul de Maximă Siguranță Craiova și așteaptă verdictul din partea judecătorilor.

În luna ianuarie, bărbatul s-a prezentat la Tribunalul Olt și judecătorii l-au întrebat dacă vrea în libertate.

Cazul Caracal: Decizie controversată! Ce se întâmplă cu complicele lui Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal

Ștefan Risipițeanu, cel care a violat-o pe Luiza Melencu

Răspunsul acestuia a fost unul complet neașteptat, fiindcă bărbatul a dezvăluit că nu dorește să iasă din arest, fiindcă nu are unde să locuiască, nu are bani și îi este teamă de vecinii care ar putea să devină violenți față de el.

”Prin rechizitoriul confirmat, procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a inculpatului D.G (n.red. – Dică Gheorghe) pentru săvârșirea unui număr de 8 infracțiuni (trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracțiuni, omor calificat – două infracțiuni și profanarea de cadavre sau morminte – două infracțiuni) și a inculpatului R.Ș. (n.red. – Ștefan Risipițeanu)pentru săvârșirea infracțiunii de viol. De asemenea, în cauză au fost dispuse disjungeri, dispunându-se și continuarea cercetărilor in rem sub aspectul comiterii infracțiunilor de complicitate la omor, complicitate la trafic de persoane și trafic de minori”, a precizat DIICOT, într-un comunicat emis în luna ianuarie.

Rămâne de văzut ce decizie vor lua judecătorii în privința lui Ștefan Risipițeanu.

Recomandari