Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Cazul Caracal: Descoperire scandaloasă pe Facebook despre Luiza Melencu! Ce s-a aflat

Cazul crimelor de la Caracal este departe de-a fi finalizat și noi informații bombă ies la iveală despre Luiza Melencu, tânăra despre care se presupune că a fost răpită, violată și ucisă de către Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal. Ce a apărut recent pe Facebook?

Ce a apărut pe Facebook despre Luiza Melencu

Un detaliu șocant despre Luiza Melencu a apărut recent pe Facebook, iar reacțiile oamenilor nu au întârziat să apară.

Luiza Melencu a fost dată dispărută în luna aprilie a acestui an, atunci când Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal, ar fi luat-o la ocazie și apoi ar fi dus-o acasă la el, unde a legat-o și a violat-o. Detalii recente din anchetă arată faptul că fata ar fi fost violată inclusiv de către Ștefan Risipițeanu, vecinul lui Gheorghe Dincă.

Ștefan Risipițeanu văzuse cum Luiza Melencu a fost adusă acasă la Gheorghe Dincă, motiv pentru care criminalul de la Caracal a fost obligat să îi cumpere tăcerea.

Gheorghe Dincă spune că l-a pus apoi pe Risipiţeanu să se jure că nu va spune niciodată nimănui cele întâmplate. L-a convins uşor, promiţându-i şi bani de ţigări, cel din urmă fiind deja ameţit de băutură. Se pare că vecinul era totuși extrem de nerăbdător s-o violeze pe Luiza Melencu și, cel mai probabil, ca să îi câștige tăcerea, Gheorghe Dincă i-a dat pe fată.

Cazul Caracal: Descoperire scandaloasă pe Facebook despre Luiza Melencu! Ce s-a aflat

Gheorghe Dincă, cel care a răpit-o pe Luiza Melencu

Gheorghe Dincă a mers mai departe cu relatările și a povestit ce reacție a avut Luiza Melencu, atunci când a aflat că urmează să fie violată de Risipițeanu, dar și ce l-a rugat fata pe criminalul de la Caracal.

DETALIU ȘOCANT DESPRE LUIZA MELENCU, APĂRUT PE FACEBOOK

Cazul crimelor de la Caracal este departe de-a fi finalizat și, de curând, un nou detaliu șocant a ieșit la iveală despre Luiza Melencu.

La o simplă căutare a numelui tinerei Luiza Melencu pe Facebook se poate observa faptul că au fost create mai multe profiluri false cu numele acesteia.

Nu se știe exact care este scopul acestor profiluri de Facebook cu numele Luizei Melencu și ce urmăresc respectivii utilizatori, dar acest lucru a stârnit un val puternic de controverse în mediul online și reacțiile negative ale oamenilor nu au întârziat să apară.

Recomandari