Live acumPoftiti la circ (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Cazul Caracal: Bomba momentului! Cine este Gheorghe Dincă, de fapt! Secrete din trecut au fost dezvăluite! L-a bătut pe fiul ministrului Apărării

Cazul crimelor de la Caracal a șocat întreaga țară și Gheorghe Dincă a fost acuzat că le-ar fi răpit, violat și ucis pe tinerele Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, la distanță de câteva luni. A urmat o anchetă de amploare și astfel au ieșit la iveală detalii șocante despre criminalul de la Caracal. Ce s-a aflat despre Gheorghe Dincă și trecutul său?

Detalii incredibile despre trecutul lui Gheorghe Dincă

La scurt timp după ce a fost arestat pentru uciderea tinerelor Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, criminalul de la Caracal, Gheorghe Dincă, a ajuns pe mâna anchetatorilor și a fost supus nu doar unui amplu interogatoriu, ci și unor analize psihologice realizate de experți criminaliști. Inclusiv cei de la FBI s-au implicat în acest caz, la cererea autorităților din România.

S-a descoperit astfel faptul că Gheorghe Dincă este un criminal cu sânge rece, cu o personalitate complexă.Se pare că trecutul acestuia s-a construit pe un mediu ostil, ce a favorizat apariția pornirilor sale criminale.

Era cunoscut ca fiind retras și singuratic, un om cu înfățișare și atitudine aspră. Se pare că trecutul ar fi jucat un rol esențial în transformarea sa într-un criminal sângeros.

Tatăl lui Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal, era văduv și avea meseria de măcelar. De mai multe ori, acesta a fost încarcerat pentru comerț cu carne în mod ilegal. Era un părinte drastic, sever și violent, care considera că femeia trebuie să fie supusă bărbatului, prin orice mijloace. Este comportamentul pe care Gheorghe Dincă și l-a însușit ulterior, în căsnicia sa și raportat la copii.

Cazul Caracal: Bomba momentului! Cine este Gheorghe Dincă, de fapt! Secrete din trecut au fost dezvăluite! L-a bătut pe fiul ministrului Apărării

Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal

Și-a prvit tatăl de mai multe ori când omora cai bolnavi. Mai târziu, plăcerea de a privi s-a transformat în plăcere de a chinui. Se pare că în curtea sa, criminalul din Caracal obișnuia să chinuie și să omoare câini.

Un alt episod traumatizant din viața lui Gheorghe Dincă a fost atunci când când tatăl criminalului de la Caracal s-a spânzurat, din cauza greutăților pe care le avea în viață. Acest lucru a fost confirmat și de Daniela Dincă, fiica lui Gheorghe Dincă. S-a întâmplat chiar în ziua când ea împlinea 14 ani Bărbatul și-a luat viața în casa din curtea criminalului de la Caracal și totul s-ar fi întâmplat după o discuție aprinsă. Ulterior s-a aflat că bătrânul, care atunci avea 72 de ani, era alcoolic. Și nașul lui Gheorghe Dincă se sinucide.

Se pare că Gheorghe Dincă a fost violent încă din tinerețe. În gimnaziu a rămas repetent și, când a intrat în armată, l-a bătut pe unul dintre camarazii săi, chiar fiul ministrului Apărării. După armată este angajat la Spitalul Municipal din Caracal. Lucrează ca geamgiu timp de opt ani, apoi pleacă în străinătate.

Cazul Caracal: Bomba momentului! Cine este Gheorghe Dincă, de fapt! Secrete din trecut au fost dezvăluite! L-a bătut pe fiul ministrului Apărării

Detalii incredibile despre trecutul lui Gheorghe Dincă

Foarte puţini sunt cei care l-au prins. Au zis că era un om de treabă, îşi făcea treaba. Când a venit din Italia şi-a deschis un service auto şi au fost la el şi au fost mulţumiţi. Alţii zic că aceeaşi mizerie era ca şi acum la el, că nu era ordonat nici atunci”, a spus directorul Spitalului Municipal Caracal, pentru anchetatori.

Revenit în țară, Gheorghe Dincă începe din 2007 să se izoleze, iar familia sa se distanțează de el. Doi ani mai târziu apare depresia și criminalul de la Caracal este internat la Slatine, de cinci ori, pentru tulburări de comportament. Continuă să trăiască apoi izolat, în casa pe care o transformă într-o fortăreață. Problemele de comportament nu dispar, ci se transformă ulterior într-o atitudine de prădător sexual.

Recomandari