Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Cazul Caracal: Mama Luizei Melencu a dezvăluit ce se întâmplă! „O cale să scape”

Cazul crimelor de la Caracal a stârnit revolta întregii țări și toată lumea a fost șocată de faptele odioase ale lui Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal. Recent, mama tinerei Luiza Melencu a transmis un mesaj tulburător.

Mama Luizei Melencu a transmis un mesaj emoționant

Spre finalul lunii iulie, Alexandra Măceșanu a fost răpită, sechestrată și violată de către Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal. Fata a reușit să sune la 112, dar oamenii legii au ajuns prea târziu. Ulterior s-a descoperit faptul că același bărbat o răpise, la mijlocul lunii aprilie, și pe tânăra Luiza Melencu, pe care a violat-o în repetate rânduri.

CITEȘTE ȘI: Cazul Caracal, de la capăt? Ce plănuiește în secret Alexandru Cumpănașu! „Este doar începutul! Lucrurile o vor lua razna”

Cazul crimelor de la Caracal a scos la iveală detalii terifiante, iar Gheorghe Dincă a devenit astfel unul dintre cei mai sângeroși criminali din ultimii zeci de ani.

UNDE SE AFLĂ LUIZA MELENCU ȘI ALEXANDRA MĂCEȘANU

Deși autoritățile au anunțat că probele indică faptul că tinerele sunt decedate, familiile resping această idee și consideră că acestea ar fi încă în viață.

Cazul Caracal: Mama Luizei Melencu a dezvăluit ce se întâmplă! „O cale să scape”

Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, tinerele răpite de criminalul de la Caracal

„Fetele trăiesc, nu mai vreau să aud comentarii la diferite postări cum că fetele nu trăiesc. Îmi asum ce spun pentru acești copii nu s-a vrut să se ajungă acolo unde trebuia. Luiza și Alexandra trăiesc și sunt traficate. Statul le crede moarte și toate instituțiile corupte de la procurori până sus. Speranța noastră o avem, că ne vom îmbrățișa copiii”, a scris recent pe pagina sa de Facebook mama tinerei Luiza Melencu.

Frecvent, femeia postează pe pagina sa de Facebook mesaje prin care critică autoritățile de modul în care au acționat în acest caz și consideră că Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu trăiesc și au ajuns pe mâna traficanților de persoane, undeva prin străinătate, cu ajutorul lui Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal.

„Doamne, ascultă aceste versuri și îndură-te de viața copiilor noștri și pedepsește acest sistem corupt care ne-a smuls copiii de lângă noi. Dacă era copilul uneia din persoanele care a instrumentat acest caz îl găseau imediat. Doamne, îndrumă-ne tu copiii să găsească o cale să scape. Luiza și Alexandra, o țară întreagă vă așteaptă, noi sperăm până la ultima forță”, a mai scris Monica Melencu.

Recomandari