Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:00Chefi la cutite

Cazul Caracal: Dezvăluirile martorului care l-a privit în ochi pe Dincă sunt şocante!

Un martor face dezvăluiri cutremurătoare, după ce a stat faţă în faţă cu Gheorghe Dincă. Bărbatul povesteşte cu lux de amănunte despre ilegalităţile pe care le-ar fi făcut monstrul din Caracal

Un martor face dezvăluiri cutremurătoare, după ce a stat faţă în faţă cu Gheorghe Dincă. Bărbatul povesteşte cu lux de amănunte despre ilegalităţile pe care le-ar fi făcut monstrul din Caracal, dar şi despre tehnica prin care ar fi racolat tinere. Ulterior, fetele ar fi fost duse în Italia, unde ar fi fost obligate să se prostitueze.

Ancheta FBI bate pasul pe loc. Surse judiciare au declarat pentru România TV că oasele ajunse în America nu sunt probe suficient de bune pentru stabiliarea ADN-ului mitocondrial.

Astfel, moartea Luizei nu poate fi dovedită, deşi Gheorghe Dincă susţine că ar fi omorât-o pe fată, iar rămăşitele, printre care se află şi bucăţi de oase, i le-ar fi aruncat înntr-o lizieră din Caracal.

Anchetatorii au descoperit la locul indicat de presupusul criminal mai multe resturi care sunt de natură umană. Potrivit unui raport INML, osemintele descoperite aparţin unei fete cu vârsta de 15 – 19 ani. Medicii legişti au precizat că provin de la o altă persoană decât Alexandra Măceşanu, dar nu au putut determina dacă ele aparţin sau nu Luizei Melencu.