Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Cazul Caracal: Familia Alexandrei Măceșanu a primit lovitura! Ce decizie au luat judecătorii

Informația momentului în cazul Caracal! Familia tinerei Alexandra Măceșanu, fata răpită, violată și ucisă de către Gheorghe Dincă, a primit o lovitură grea.

Alexandra Măceșanu, fata răpită, violată și ucidă de Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal

La un an de când România a fost șocată de cazul crimelor de la Caracal, informații surprinzătoare au ieșit la iveală. Se pare că Nicolae Alexe, fostul adjunct al Poliției Olt, cel despre care se știe că a condus operațiunea de găsire a tinerei Alexandra Măceșanu, victima criminalului de la Caracal, are toate șansele să revină în sistem.

LOVITURĂ PENTRU FAMILIA ALEXANDREI MĂCEȘANU, FATA UCISĂ DE GHEORGHE DINCĂ

Recent, acesta a primit câștig de cauză și a obținut suspendarea dispoziției prin care a fost destituit.

citește și: Cazul Caracal: Bomba momentului! Cine este Gheorghe Dincă, de fapt! Secrete din trecut au fost dezvăluite! L-a bătut pe fiul ministrului Apărării

Nicolae Alexe a fost destituit după ce a fost acuzat de legături cu lumea interlopă din Caracal, locul în care Gheorghe Dincă a comis crimele.

Cazul Caracal: Familia Alexandrei Măceșanu a primit lovitura! Ce decizie au luat judecătorii

Alexandra Măceșanu, fata răpită, violată și ucidă de Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal

Soluția dată în cursul zilei de marți de judecătorii Tribunalului Olt ar putea fi contestată de Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR).

citește și: Caracal: Alexandra Măceșanu, comandă specială! Cine a dorit-o pe tânăra răpită de Gheorghe Dincă

Admite cererea si dispune suspendarea executarii dispozitiei de destituire nr. 1242/04.02.2020 si a dispozitiei nr. 2400/16.03.2020, emise de IGPR pana la solutionarea definitiva a cauzei. Cu recurs in cinci zile de la comunicare„, se arata in solutia pe scurt, pe site-ul Tribunalului Olt.

Nicolae Alexa se afla la comanda Polițiri Olt atunci când a fost semnalată dispariția tinerei Alexandra Măceșanu, la scurt timp după ce fata ar fi fost răpită de Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal. Ancheta a scos la iveală informații potrivit cărora acesta ar fi avut legături cu lumea interlopă din Caracal. În prezent, prin decizia luată de Tribunalul Olt, bărbatul ar putea reveni în sistem.

Recomandari