Live acumAsia Express - Drumul elefantului
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

Gheorghe Dincă, acasă sau în închisoare?! Criminalul a cerut arest la domiciliu! „Spânzură-te singur”

sSoarta lui Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal, este decisă astăzi. Criminalul de la Caracal şi vecinul său acuzat de viol, Ștefan Risipiţeanu, au fost transferaţi, joi, în Arestul IPJ Olt, ulterior urmând să ajungă la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova. Ce rugăminte șocantă a avut Gheorghe Dincă?

Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal

Gheorghe Dincă și Ștefan Risipițeanu au ajuns, în cursul zilei de vineri, la Tribunalul Olt. Cei doi vinovați au ajuns în sala de judecată și au fost întrebați ce părere au despre măsura arestării preventive.

Potrivit informațiilor, criminalul de la Caracal i-ar fi surprins pe toți atunci când a spus magistraților faptul că nu mai dorește să stea în închisoare și să fie acuzat de crimă și viol, solicitând totodată plasarea lui în arest la domiciliu!

GHEORGHE DINCĂ, TEAMĂ DE ÎNCHISOARE

Această rugăminte vine în contextul în care Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal, a mărturisit oamenilor legii faptul că nu suportă modul în care este tratat de către ceilalți deținuți din Penitenciarul Jilava. Acesta a declarat că este scuipat, amenințat și înjurat în mod frecvent.

Mai mult decât atât se pare că mama Luizei Melencu, una dintre tinerele pe care Dincă le-a omorât, a primit scrisori de la deținuții din Penitenciarul Olt, care au anunțat-o că acesta va avea parte de „un tratament special” pentru faptele sale, fiind bănuit inclusiv că ar face parte dintr-o rețea de trafic de persoane. Există numeroase situații în care violatorii sau pedofilii au fost agresați sau au primit un tratament dur din partea celorlalți deținuți.

Gheorghe Dincă a cerut magistraților arest la domiciliu

La venirea sa la Tribunalul Olt, Gheorghe Dincă s-a confruntat cu mulțimea furioasă, care l-a huiduit și i-a strigat cuvinte grele precum "Spânzură-te singur", informează cei de la Antena3.

GHEORGHE DINCĂ ȘI CAZUL CARACAL

Gheorghe Dincă este acuzat că le-a ucis pe cele două fete, Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu, în locuinţa sa din Caracal. Criminalul le-a răpit, le-a violat și apoi le-a ucis, încercând totodată să scape de urme. Acesta a fost trimis în judecată de către procurorii DIICOT pentru trafic de persoane, trafic de minori, viol, omor calificat şi profanarea de cadavre. Ștefan Risipiţeanu a fost trimis în judecată pentru viol.

Tribunalul Olt este şi instanţa care va judeca pe fond dosarul cauzei, care a fost înregistrat pe 15 ianuarie 2020.

Gheorghe Dincă a fost reţinut de procurorii DIICOT în noaptea de 26/27 iulie 2019, de atunci el fiind cercetat în stare de arest preventiv

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro