Live acumSerial: Fetita mea
Prime Time 20:25Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Bombă în cazul Caracal! Gheorghe Dincă îl dă în judecată pe Tonel Pop, după ce a sărit la el în timpul audierii! „Mi-a spus că dacă am fete e posibil să fie violate”

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul Caracal, după ce a spus că le-a omorât pe adolescentele Alexandra Măceșanu și Mihaela Luiza Melencu, l-ar da în judecată pe avocatul Tonel Pop, după ce a sărit la el în timpul audierii ce a avut loc luni.

Gheorghe Dincă.

UPDATE: Avocații familiei adolescentei Luiza Melencu, Tonel Pop și Carmen Obârșanu, au mers la Parlament. Vor să discute personal cu premierul Ludovic Orban și președintele Klaus Iohannis.

Cei doi vor dă discute cu președintele și prim-ministrul după ce Gheorghe Dincă ar fi făcut o criză de nervi la audieri și l-ar fi amenințat pe Tonel Pop că fiicele sale vor fi violate.

UPDATE: Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul Caracal, după ce a spus că le-a omorât pe adolescentele Alexandra Măceșanu și Mihaela Luiza Melencu, l-ar da în judecată pe avocatul Tonel Pop, potrivit unor surse ale Antena 3.

UPDATE: Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, spune că suspectut crimelor din Caracal, Gheorghe Dincă, l-a ameninţat şi a vrut sa-l bată, deşi în sală se aflau şi procurorii.

Ba mai mult, Tonel Pop acuză procurorii că vor să se răzbune pe avocaţii familiei Melencu prin intermediul lui Dincă.

„Acest Dincă m-a amenințat timp de câteva minute, spre amuzamentul procurorilor. M-a amenințat, s-a repezit asupra mea. Acum procurorii ne sperie cu Dincă. Acesta mi-a spus că dacă am fete e posibil să fie vioate. Practic, era mână în mână cu procurorii, deoarece l-au lăsat minute în șir pentru a ne jigni. A sărit la mine”, a declarat Tonel Pop

De altfel, Gheorghe Dincă și-a denunțat vecinul că ar fi participat la violarea Luizei Melencu, după ce magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis, joi, arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Ştefan Risipiceanu, presupusul său complice.

Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, în vârstă de 15 ani, pe data de 25 iulie, când a surprins-o cu telefonul în mână sunând la 112 şi, ulterior, i-a incinerat corpul într-un butoi din curtea casei sale.

De asemenea, el a susţinut că a ucis-o şi pe Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie, iar resturile corpului le-ar fi aruncat la marginea unei păduri de lângă Caracal.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro